N Central domination

Motorola Moto G7 iz svih uglova: Sve o novim Motorola telefonima

Motorola Moto G6 serija telefona je bila izuzetno uspešna i pobrala mnoge nagrade širom sveta za odnos uloženog i dobijenog na polju mobilnih telefona. Stoga je logično da se puno očekuje od naslednika. Sada definitivno znamo kako će izgledati naslednik – Motorola Moto G7.

 

PCPress.rs Image

O ovim telefonima se pojavilo dosta informacija, ali sada smo u prilici da vidimo kako izgledaju renderi, zahvaljujući jednom proizvođaču eksternih kućišta. Kako je reč o providnoj futroli, može se steći prilično jasan uvid u određene karakteristike nove serije mobilnih telefona.

PCPress.rs Image

Ono što se vidi sa slika je da će dolazeći G7 imati zarez u obliku kapljice na vrhu ekrana, što će biti prvi takav telefon u nižoj srednjoj klasi, budući da je takav stil do sada bio rezervisan isključivo za modele visoke kategorije. Takođe, telefon koristi sistem sa dve kamere, a senzor otiska prsta se nalazi na poleđini.

PCPress.rs Image

Oblik će ostati karakterističan za Motorola Moto telefone srednje kategorije, prepoznatljiv i različit u odnosu na standardne 18:9 telefone koji liče jedan na drugi kao jaje jajetu. Takođe, vidimo da je prisutan i USB-C port, te 3,5-milimetarski priključak.

Pročitajte i:  Novi Motorolin telefon donosi izuzetan stereo zvuk i zapanjujuć ekran

Prema trenutnim planovima, Moto G7 serija će se sastojati od četiri telefona. Postojaće Moto G7 i Moto G7 Plus sa zarezom u obliku kapljice, kao i Moto G7 Play i Moto G7 Power, koji će se razlikovati po dizajnu. Ta dva telefona će imati standardan, široki zarez, kao i još neke karakteristike o kojima će se više saznati u narednom periodu. Očekuje se da glavna odlika Power modela bude prisustvo baterije velikog kapaciteta.

PCPress.rs Image

Globalno predstavljanje ove serije telefona će se održati početkom februara u Brazilu. Očekujemo da će ovi telefoni biti prisutni i izloženi na Mobile World Congress manifestaciji u Barseloni, koja se održava od 24. do 28. februara. Najzad, imajte u vidu da je u toku i fantastična Motorolina akcija u sklopu koje se kupljeni telefon može vratiti u roku od 30 dana bez ikakvih pitanja.

Izvor: GSMArena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,