BIZIT 23

Motorola moto g7 stiže u Srbiju, a znamo i cene i specifikacije

Otkada je Motorola moto g porodica redefinisala tržište pametnih telefona 2013. godine, pažnju potrošača su sve više počeli da privlače premijum mobilni uređaji po pristupačnim cenama.

Motorola moto g7 stiže u Srbiju cene i specifikacije

Iz generacije u generaciju, kompanija Motorola ostaje verna svom cilju: ponuditi telefone sa premijum karakteristikama koje svako od nas zaslužuje, a koji su kvalitetni, pristupačni i pouzdani.

Baš zato što smo svi mi različiti, razlikuju se i naša očekivanja od pametnih telefona. Nova serija telefona Motorola moto g7 zato nudi karakteristike koje zadovoljavaju potrebe svakoga od nas, predstavivši četiri verzije svog najprodavanijeg smart telefona do sada – sa unapređenom kamerom, trajanjem baterije, brzinom procesora i maksimalno iskorišćenim displejem.

Motorola moto g7 plus: odličan kvalitet slike, čak i kada uslovi nisu idealni

Dizajnirana tako da napravi vaše najbolje slike ikada i da održi korak sa vašim brzim tempom života, nova Motorola moto g7 plus poseduje vodeću tehnologiju kamere u klasi i izuzetne performanse. Mali pokret ili slabo osvetljenje nisu nikakav problem za dual kameru od 16 MP sa optičkom stabilizacijom slike. Dodatno, novi softver za kameru i AI vam pomažu da slikate kao profesionalac sa Smart Composition opcijom i opcijom za automatsko detektovanje osmeha. Uz bateriju koja traje i ceo dan, a koja se zahvaljujući TurboPower punjaču od 27W za samo 15 min punjenja može koristiti i narednih 12h, ne morate da brinete da ćete propustiti neki snimak.

Ove performanse, ukombinovane sa Snapdragon 636 mobilnom platformom, vam donose najbržu Motorolu moto g ikada. Njen jedinstveni U-dizajn sa 6.2″ Max Vision displejem predstavlja jedinstven vizuelni doživljaj uz Full HD+ rezoluciju, koji je dodatno pojačan Dolby Audio kristalno jasnim stereo zvučnicima.

Motorola moto g7: lakše do savršene fotografije

Uz U-dizajn i Max Vision Full HD+ ekran od 6.2″ vaši video snimci i slike postaju stvarnost, dok vam dual kamera od 12MP opremljena efektom za Spot boje, efektom dubinske oštrine, opcijom za automatsko detektovanje osmeha i specijalnim Google Lens omogućava da maksimalno ispoljite svoju kreativnost.

Nova Motorola, 50% brža od prethodne generacije, može da izdrži vaše najzahtevnije zadatke, jer je opremljena sa super brzom Snapdragon 636 mobilnom platformom, dok uz TurboPower punjenje i bateriju koja traje, možete da pregurate čak i najduže poslovne sastanke. Uz sve to, osim što funkcioniše perfektno, ovaj uređaj i izgleda odlično sa unapređenim Gorilla Glass dizajnom.

Motorola moto g7 power: Jaka baterija koja traje

Novi dodatak Motorola g7 porodici predstavlja Motorola moto g7 power koja je specijalno izrađena kako bi se prevazišao br. 1 razlog za brigu u koriščenju mobilnih uređaja – dužina trajanja baterije. Motorola moto g7 dolazi u paru sa baterijom od 5000 mAh – liderom u ovoj kategoriji, a zahvaljujući kojoj uz samo jedno punjenje, možete da nesmetano koristite uređaj i igrate igrice tokom 60 časova ili otprilike 3 dana!

Ukoliko vam se baterija isprazni, ne morate da brinete da li će se telefon isključiti kada ne treba jer vam TurboPower punjenje omogućava da za nekoliko minuta punjenja baterije, dobijete sate korišćenja uređaja. Sa ovakvom baterijom i 6.2″ Max Vision HD+ ekranom, zabava nikada ne prestaje jer svoje omiljene filmove, video snimke i igrice, sada možete da gledate i igrate u “ultraširokom” formatu i bez prekida i kašnjenja jer novu Motorolu moto g7 podržava moćna Snapdragon 632 mobilna platforma.

Motorola moto g7 play: Kompaktan dizajn, odlične performanse

Ne dozvolite da vas veličina zavara. Motorola moto g7 play je toliko moćan uređaj koji ide ispred svog vremena. Sa Snapdragon 632 mobilnom platformom, Motorola g7 play je 60% brža od svog prethodnika. Njen kompaktan dizajn se savršeno uklapa sa širokim 5.7″ Max Vision HD+ displejem, a uz 19:9 odnos tela uređaja i ekrana čitava zabava stane na dlan vaše ruke. Uz sve ovo, ne morate da brinete da ćete propustiti trenutak koji se dešava samo jednom u životu, jer zadnjoj kameri od 13 MP koja u deliću sekunde fokusira objekat na slici, ne može ništa da promakne.

Ekskluzivni Motorola Experience

Najnovija generacija Motorola moto g pametnih telefona stiže opremljena sa ekskluzivnim Motorola Experience opcijama sa kojima korišćenje uređaja postaje lakše i pravo zadovoljstvo. Redizajnirana opcija za navigaciju jednim dugmetom, je zamenjena sa jednostavnim on-screen bar. Ova opcija uparena sa Android 9.0 Pie verzijom čini da uređaj radi bolje nego ranije.

Unapređena je i opcija za snimak ekrana sa tri prsta, tako da je sada moguće sačiniti i snimke koji zbog veličine ne stanu na ekran i editovati ih kasnije. Sve ove opcije ukombinovane sa vašim omiljenim Motorola Experience opcijama kao što su brzo snimanje, brzo uključivanje lampe na telefonu i pametni ekran omogućavaju da korišćenje uređaja bude lakše nego ikada do sada.

Motorola moto g7: dostupnost i cena

Modeli Motorola moto g serije će se naći u prodaji na tržištu Srbije od početka marta ove godine, po sledećim cenama: Motorola moto g7 plus po ceni od 36.990,00 RSD, Motorola moto g7 po ceni od 29.990, 00 RSD, Motorola moto g7 power – 25.990,00 RSD i Motorola moto g7 play – 18.990,00 RSD.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,