BIZIT Seminar

Motorola možda razvija telefon koji će biti direktan rival Galaxy Note-u

Tokom prethodnih godina Motorola je probala nekoliko različitih (rekli bismo većinom uspešnih) trikova da se izdigne iz mase sličnih mobilnih telefona. Nakon modularnih telefona, modela sa akcionom i zum i makro kamerama izgleda da je na red došao nešto standardniji model – telefon sa olovkom.

PCPress.rs Image

Ukoliko su glasine istinite, izgleda da će Samsung Galaxy Note familija dobiti direktnog konkurenta. U tom slučaju dobili bismo prvi Moto telefon sa olovkom još od dana kada su bili aktuelni Windows Mobile modeli (što je bilo pre više od decenije).

Detalji o ovom telefonu nisu poznati, ali prema priloženoj fotografiji, na kojoj se vidi punch-hole kamera, osnova za telefon mogla bi da bude Motorola One serija. Takođe, izgled sa gesture bar linijom na dnu ekrana ukazuje da bi taj telefon mogao da ima instaliran Android 10.

Iz Motorola-e nema još uvek nikakvih zvaničnih informacija o ovom modelu. Međutim, kako nam se bliži Mobile World Congress, trenutno najvažniji događaj u svetu mobilnih telefona, moglo bi da se desi da ovaj model bude tada zvanično predstavljen. U svakom slučaju, velika je šansa da ćemo uskoro saznati da li su glasine o ovom telefonu bile istinite.

Pročitajte i:  Tri razloga zašto je Motorola ThinkPhone najbezbedniji telefon koji trenutno možete da kupite

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,