Plazma

Motorola najavila G9 Play, poznata cena u Srbiji

Moto g9 play je jedan od prvih smartfona na svetu koji ima super-brzu Qualcomm Snapdragon 662 mobilnu platformu. Sa odličnim AI performansama i dinamičnim mogućnostima kamere, moto g9 play vam omogućava da zabeležite sve što vas zanima i povežete se na potpuno nove načine, a uživaćete i u igrama i video prikazima sa glakom i živopisnom grafikom.

PCPress.rs Image

Snapdragon 662 napravljen je tako da isporučuje povećane brzine rada i pruža zavidne performanse kako biste mogli da multitaskujete bez ikakvih problema i zastajkivanja. Osetićete kako telefon na svaku vašu komandu i potez reaguje istog trenutka, plus, možete da se prebacujete sa jedne otvorene aplikacije na drugu bez ikakvih problema zahvaljujući 4GB radne memorije.

Ozbiljne kamere, zapanjujući rezultati

Zahvaljujući sistemu sa tri kamere na modelu moto g9 play, bez ikakvih poteškoća možete da napravite zadivljujuće fotografije u bilo kojim svetlosnim uslovima i podešavanjima sa glavnim objektivom, dubinskim senzorom ili Macro Vision kamerom.

PCPress.rs Image

Glavni 48MP senzor dolazi sa Quad Pixel tehnologijom (poseduje 4x veću osetljivost na svetlo), Night Vision modom i velikom f/1.7 blendom kako bi fotografije izgledale savršeno čak i kada osvetljenje to nije. Dubinski senzor radi zajedno sa glavnom kamerom kako bi automatski zamaglio pozadinu slike i pretvorio svakodnevne fatogorafije u prelepe portrete sa oštrim ivicama. Macro Vision kamera će vas približiti svemu što slikate 4x bliže nego standardni objektiv, a pritom će čak i najsitniji detalji biti u fokusu – od krila pčele do kristala na snežnoj grudvi, postoji ceo jedan minijaturni svet koji čeka da ga otkrijete.

Pročitajte i:  Motorola G52 donosi impresivne specifikacije i multimediju za pamćenje

Snaga koja traje dva dana kako biste bili online bilo gde, i u svakom trenutku

Bez obzira na to da li telefon koristite za zabavu, posao ili da biste bili povezani sa svetom, sa modelom moto g9 play nećete morati da brinete o dužini trajanja baterije. Masivna 5.000mAh baterija pruža vam 2 dana energije nakon samo jednog punjenja. A kada vam je energija hitno potrebna, TurboPower će vam dati 2 sata korišćenja telefona nakon samo nekoliko minuta punjenja.

PCPress.rs Image

Proširite svoj pogled, podignite zabavu na nov nivo

MaxVision HD+ displej dijagonale 6.5 inča pruža vam maksimalnu površinu za uživanje u multimedijalnom sadržaju zahvaljujući 20:9 odnosu ivica. Plus, moto g9 play dolazi sa 64GB interne memorije kako biste imali dovoljno prostora za skidanje omiljenih filmova, igara, muzike i fotografija. Zahvaljujući microSD slotu, možete da dodate do 512GB dodatnog prostora već postojećoj internoj memoriji.

Unapredite uživanje u korišćenju telefona

Prostim dodirom tastera smeštenog na bočnoj ivici telefona možete da aktivirate glasovne komande i pitate Google asistenta sve što vas zanima – bez potrebe da kucate, pritiskate ili svajpujete. U pitanju je savršeno rešenje za sve koji su u pokretu ili im je potreban brz odgovor.

Pročitajte i:  Ako tražite poseban i praktičan telefon Huawei nova 9 SE je vaš idealni izbor

PCPress.rs Image

Moto g9 play nastavlja Motorolinu predanost tome da korisnicima pruži što čistiju verziju Android operativnog sistema. Zbog toga ne poseduje nezgrapne softverske maske i duple aplikacije, već gotovo fabrički Android 10 za koji znamo da je omiljen korisnicima. Tu je i My UX, koji uključuje sjajne Moto Experience funkcije koje korisnici dobro poznaju i vole – a tu su i neke poptuno nove mogućnosti. Sa MY UX možete da kreirate sopstvene teme za telefon birajući jedinstvene fontove, boje, oblike ikona i animacije za čitač otiska prsta kako bi vaš telefon bio zaista jedan u milion.

Dostupnost i cena

Moto g9 play će u Srbiji biti dostupan početkom septembra u deep Sapphire Blue, natiral Forest Green ili sparkling Pink boji po preporučenoj ceni od 20.990 rsd.

Facebook komentari:
Data centri 2022

Tagovi: , , , ,