Motorola One Hyper ima pop-up kameru i Android 10 za 400 dolara

Motorola eksperimentiše poslednjih godina sa One linijom telefona, koja se trude da “zamagli” liniju između visoke i srednje klase uređaja. Najnoviji pokušaj je Motorola One Hyper, koja se čini kao budžet verzija OnePlus 7Pro uređaja.

PCPress.rs Image

Poput svog idola, Motorola takođe koristi pop-up selfi kameru kako bi spreda ceo uređaj bio bez noča i izjedna. Rezultat je ekran od 6,5 inča skoro bez ivica sa 2340 x 1080 rezolucijom ekrana, te 90 posto odnosa ekrana i tela telefona, što čini da ovaj uređaj izgleda veoma lepo,

PCPress.rs Image

Kako bi opravdao deo Hyper u nazivu, telefon dolazi sa USB-C hajper punjenjem od 45W što je među najbržim trenutno dostupnim brzinama punjenja telefona.

Ostatak specifikacije nažalost nije tako blistav. 128 GB memorije, ali 4GB RAM-a i slabiji Snapdragon 675. Baterija od 4.000 mAh donekle izvlači situaciju, jer iz Motorole navode da nakon punjenja telefon može da se koristi skoro 40 sati, međutim za 400 dolara šta smo tačno mogli da očekujemo. Sa druge strane, kineski konkurenti za iste pare u ovom segmentu nude mnogo više. Lepo je što će uređaj imati Android 10 i ulaz za slušalice.

Pročitajte i:  Motorola g60 donosi odlične performanse i 108MP sistem kamera za samo 30 hiljada dinara

PCPress.rs Image

Na poleđini One Hyper ima dve kamere od 64 MPX koja je sačinjena od quad pixela koji daju slike od 16 MPX i 8 MPX ultra širokougaonu od 120 stepeni. Napred 32 MPX ili 8 MPX sa quad pixelima. Za sada je poznato da je već dostupan u SAD, a za ostatak sveta još nema informacija.

Izvor: theverge 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,