Vertiv

Motorola One Zoom: Telefon raskošnih mogućnosti kamere i dobrih performansi

Motorola je pre izvesnog vremena predstavila One Zoom, telefon koji ima odliku da pruža veoma puno, zadržavajući fer cenu.

Telefon odlikuje nekoliko sjajnih karakteristika, među kojima svakako značajno mesto zauzima kamera. Uostalom, po njoj je telefon i dobio ime. Naime, raspolaže sa čak četiri kamere, pri čemu je “zoom” senzor koji se može naći na poleđini zapravo 8 MP telefoto senzor, koji omogućava 3X optički zum, te raspolaže stabilizacijom. Primarni senzor Sony 48 MP sa otvorom blende od f/1.7, veličinom piksela od 0.8µm, takođe sa optičkom stabilizacijom (OIS). Evo i primera fotografija koje snima ovaj telefon:

Snimci kreirani kamerama Motorola One Zoom telefona

Raskošne opcije snimanja glavnom kamerom kompletira 16 MP ultra-wide senzor (117°). To nije kraj – tu je i senzor dubine rezolucije 5 MP. Na to treba dodati i selfi kameru od 25 MP, sa veličinom piksela od 0.9µm. Ona, baš kao i glavni senzor, podržava Quad Pixel tehnologiju. Ovakav sistem kamera nudi obilje opcija i mogućnosti, donoseći sve ono što viđamo na višestruko skupljim telefonima.

Pročitajte i:  Clubhouse zvanično lansirao svoju Android aplikaciju

Ispitali smo i performanse telefona, pa možemo da vam prikažemo kako se pokazuje na sintetičkim testovima. Telefon se oslanja na Snapdragon 675 čipset srednje klase, u kombinaciji sa 4 GB RAM-a, te 128 GB prostora za skladištenje. Potonje se može proširiti putem microSD memorijske kartice. Uz to, ima OLED ekran, kao i bateriju od 4000 mAh.

Rezultati koje Motorola One Zoom ostvaruje: PCMark, Antutu, 3DMark

Detaljan prikaz ovog telefona možete očekivati u narednim danima na našem sajtu, kao i u sledećem broju časopisa PC koji će se pojaviti na kioscima 1. novembra!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,