Motorola osvojila veliko priznanje za bezbednost svojih telefona

Motorolina ThinkShield for mobile bezbednosna platforma osvojila je „Mobile Security Solution Provider of The Year“ nagradu koju dodeljuje organizacija Mobile Breakthrough, vodeće nezavisno telo specijalizovano za istraživanje najkompetitivnijih sfera tehnologije kao što su sajber bezbednost i IoT.

PCPress.rs Image

Mobile Breakthrough, vodeća nezavisna agencija koja dodeljuje posebna priznanja kompanijama, tehnologijama i proizvodima na mobilnom tržištu, objavila je da je kompanija Motorola Mobility odabrana za pobednika u kategoriji „Mobile Security Solution Provider“.

Bezbednost je u srcu svakog proizvoda u Motoroli. A kako mobilne pretnje nastavljaju da evoluiraju, uz pomoć saveta korisnika, Motorola je predstavila ThinkShield for mobile.

Uz ovaj dodatak Lenovo ThinkShield portfoliu, Motorola donosi 360° poslovnu zaštitu svim biznis korisnicima, počevši od ugrađenih bezbednosnih funkcija iz proverenog lanca dobavljača, pružajući posebno poverenje u hardver koji kompanija koristi i čistog operativnog sistema, do napredne bezbednosti kroz opciona AI rešenja kao što su Moto Threat Defense by Zimperium i moto OEM config.

„Uz ThinkShield for mobile, korisnicima pružamo mir i sigurno korišćenje uređaja uz saznanje da su njihovi telefoni zaštićeni uz pomoć sveobuhvatne zaštite i rešenja za upravljanje koja donose unapređenu ugrađenu bezbednost“, izjavio je Sudhir Chadaga, Chief Strategy Officer u kompaniji Motorola.

Pročitajte i:  Motorola u Srbiji nudi svoja dva najnovija uređaja po odličnoj ceni

Misija godišnjih Mobile Breakthrough nagrada jeste odavanje priznanja za izuzetnost i nagrađivanje inovacija, napornog rada i uspeha u kategorijama mobilnih telefona i bežične tehnologije, uključujući Cloud Computing, Mobile Management, Wireless and Broadband, Mobile Analytics, IoT i mnoge druge.

Sve nominacije odobrio je nezavisni panel stručnjaka unutar industrije.

„Smartfoni se nalaze u centru našeg posla i privatnog života, zbog toga je kompanijama i pojedincima potrebna bezbednost na njihovim uređajima koja štiti osetljive podatke i čuva od pretnji. Ovo je posebno važno ako u obzir uzemo činjenicu da se naši telefoni koriste u brojnim sredinama koje možda nisu toliko bezbedne“, izjavio je James Johnson, izvršni direktor u Mobile Breakthrough.

Od svog nastanka, Motorola stremi smislenim inovacijama, a ova misija nastavlja se sa ThinkShield for mobile sigurnosnim rešenjem kako bi korisnicima pružila preko potrebnu bezbednost u svetu u kom mobilne pretnje vrebaju na svakom koraku.

Facebook komentari: