Motorola oživela RAZR preklopni telefon – sada je to Android smartfon sa savitljivim ekranom

Motorola donosi evoluciju u savitljivom telefonu koji je obeležio čitavu jednu generaciju: RAZR. Novi motorola razr je prvi pametni telefon sa fleksibilnim ekranom na preklapanje, koji se u potpunosti savija, donoseći poznato, a opet potpuno jedinstveno iskustvo u korišćenju telefona!

PCPress.rs Image

Trudili smo se da razumemo kako fleksibilni ekrani mogu da poboljšaju način na koji ljudi koriste svoje pametne telefone. Tako je Motorola za te svrhe razvila i testirala više od 20 različitih prototipa tokom inicijalne faze istraživanja tržišta. Ispostavilo se da je najbolje rešenje upravo “školjka” dizajn koji svi dobro pamtimo i koji smo voleli, jer je izuzetno kompaktan i kao takav idealan za nošenje, a uz to niste uskraćeni za doživljaj “velikog ekrana” koji svi potrošači visoko vrednuju.

Motorola razr redefiniše stil i veštine u izradi pametnih telefona na potpuno nov način. Konstruisan koristeći vrhunski nerđajući čelik sa 3D Gorilla staklom, spoljna strana uređaja je dobro zaštićena, a opet imate premijum osećaj u ruci. Poput originalnog i novi motorola razr je tanak i gladak, izbegavajući  kontrast u bojama i materijalima, kako se ne bi narušio osećaj kompaktnog dizajna.

Pročitajte i:  Iskoristite svetlost sa TECNO Spark 20 serijom

PCPress.rs Image

Motorola je donela, prva u industriji, patentom zaštićeni mehanizam preklapanja, sa kojim obe strane prilagođenog fleksibilnog ekrana savršeno naležu jedna na drugu, bez da ostavljaju prostora da uđu čestice prašine i prljavštine; redizajnirali smo antenu kako bi se uklopila u prostor dvostruko manji od današnjih pametnih telefona; pored toga, uređaj je premazan zaštitnim slojem koji ga čini otpornim na vodu i štiti ga od prskanja. Sa ovakvim prodornim pristupom u dizajnu i tehnologiji Motorola postavlja standarde za novu generaciju mobilnih uređaja.

Dok su pametni telefoni sve veći i veći, razr je sve kompaktniji. Kada Vam je potreban doživljaj punog ekrana tu je Flex View displej od 6.2”  sa 21:9 odnosom stranica. Ako je vreme da krenete, jednostavno presavijte svoj razr kako bi ste prekinuli sadržaj i uživajte u njegovom glatkom dizajnu, napravljenom baš po meri vašeg džepa.

PCPress.rs Image

Sa spoljne strane razr-a se nalazi interaktivni Quick View displej od 2.7” koji Vas obaveštava o svim bitnim informacijama u pokretu, omogućavajući da na taj način budete lako dostupni dok u isto vreme radite druge poslove. Bez otvaranja svog telefona vi možete da obavljate pozive, odgovarate na poruke, plaćate sa samo jednim pokretom, slušate muziku, pravite zadivljujuće selfije, koristite Google asistenta ili pristupate podešavanjima, kao što su Bluetooth, Wi-Fi ili vaš kućni Hotspot.

Pročitajte i:  Motorola u Srbiji nudi svoja dva najnovija uređaja po odličnoj ceni

Iskusite potpuno nov i jedinstven doživljaj u korišćenju pametnog telefona! Brend sa nasleđem koje pamte sve generacije, najmodernija tehnologija i dizajn u trendu učiniće da korišćenje razr smartfona donese napredno iskustvo, a uz to konačno donosi i onaj super osećaj kada prekidate slušalicu jednostavnim preklapanjem telefona.

PCPress.rs Image

Dostupnost

Novi motorola razr će biti dostupan u prodaji na određenim tržištima Evrope počevši od decembra. Za sada nema pouzdanih informacija da li će se telefon pojaviti i na tržištu Srbije, a očekuje se da će njegova cena na inostranim tržištima iznositi oko 1500 evra. Više informacija možete saznati na zvaničnom Motorola sajtu.

Facebook komentari: