BIZIT 2022

Motorola priprema Moto Z4 i Moto Z4 Force

Ukoliko ste se pitali gde su top modeli poznatog proizvođača, dobili smo delimičan odgovor. Naime, Motorola priprema Moto Z4 i Moto Z4 Force telefone. Ipak, bez obzira što iz imena deluje da su dva telefona slična, treba reći da će se prilično razlikovati u mnogo čemu. Tu prevashodno mislimo na kategoriju – dok će Moto Z4 biti telefon srednje klase, sa adekvatnim hardverom, dotle se očekuje da Moto Z4 Force bude konkurent u višoj kategoriji.

PCPress.rs Image
Motorola Moto Z4 Force render

Naime, standardni Moto Z4 će imati Snapdragon 675 čipset, 6 GB RAM-a i 128 GB skladišta. Prema trenutnim informacijama, telefon će se odlikovati i 6.4-inčnim OLED ekranom sa senzorom otiska prsta ispod displeja, kao i Full HD+ rezolucijom. Baterija bi trebala da raspolaže kapacitetom od 3632 mAh. Telefon će koristiti jednu kameru, i to od 48 MP, dok će prednja kamera imati senzor od 25 MP.

Dotle bi Moto Z4 Force trebao da ima dosta jače specifikacije. Za sada nije sigurno da li će spolja izgledati identično običnom Z4 Force modelu, ali se svakako očekuje da izgleda slično. Takođe, Z4 Force bi trebao da podržava Moto Mods dodatke, premda nije sigurno da li će i običan Moto Z4 to moći. Ono što je sigurno jeste da u specifikacije značajno naprednije. Naime, Moto Z4 Force dolazi sa Snapdragon 855 čipsetom, najsnažnijim čipsetom u ponudi na tržištu. Očekuje se da bude uparen sa 8 GB RAM-a, te da će se nuditi (barem) 128 GB skladišnog prostora, vrlo verovatno i više. Za sada nije poznato koliki će biti kapacitet baterije Force modela, ali se očekuje da bude nešto manji nego na standardnom Z4. Zato se na poleđini očekuju čak tri kamere – 48 MP (f/1.6) + 13 MP (f/1.8) + 8 MP (f/2.0), dok će prednja kamera biti identična kao na Z4.

Pročitajte i:  Motorola g31 - savršen izbor za sve koji žele pouzdan telefon po niskoj ceni

Očekuje se da će cena Moto Z4 telefona iznositi 399 dolara, dok će Moto Z4 Force koštati oko 650 dolara.

Izvor: GSMArena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,