BIZIT 2022

Motorola sprema telefone koji će moći da se pune na daljinu

Proizvođač telefona, kompanija Motorola, najavila je partnerstvo sa GuRu Wireless Inc, globalnim liderom u prilagodljivim, over-the-air energetskim rešenjima, sa ciljem da over-the-air bežično punjenje postane deo karakteristika Motorola smartfona.

PCPress.rs Image

Danas se oslanjamo na telefone u svim sferama života kako bi brojne stvari obavljali brže i bolje nego ikada pre. Želimo mogućnost da budemo fleksibilni i pokretljivi, i baš zbog toga, bežične tehnologije nikada nisu bile važnije.

Punjenje sa razdaljine od jednog metra

Motorolina konstantna posvećenost uvođenju najnovijih i najvažnijih inovacija u svoje telefone dovodi do prvih uređaja koji će imati mogućnost over-the-air punjenja baterije sa razdaljine od jednog metra, uz pomoć GuRu inovativne tehnologije.

„U Motoroli naporno radimo kako bismo predstavili inovacije koje poboljšavaju život naših korisnika. Sa ovim rešenjem, korisnicima pružamo uvid u slobodu i fleksibilnost u kojoj mogu da uživaju zahvaljujući revolucionarnoj over-the-air bežičnoj tehnologiji punjenja“, izjavio je Dan Dery, Vp of Product u kompaniji Motorola.

GuRu RF Lensing donosi novi talas bežične energije na mobilne uređaje. Ova zaštićena tehnologija donosi revoluciju u korisničko iskustvo i pomaže da razmišljanje o struji postane stvar prošlosti. Minijaturni, patentirani, moduli će omogućiti punjenje uređaja sa velike razdaljine zahvaljujući preciznom transferu energije. Motorola i GuRu će zajedno raditi da ispune rigorozne zahteve po pitanju kvaliteta Motorola uređaja, energetske efikasnosti i bezbednosti.

Pročitajte i:  Motorola g82 5G donosi vrhunski zvuk i ekran

PCPress.rs Image

„Inovacija je oduvek bila u Motorolinom DNK. Kompanija od svog početka radi na tome da oplemeni naše živote pametnim uređajima i rešenjima. Uzbuđeni smo zbog prilike da udružimo snage sa liderom u industriji čiji cilj je unapređenje korisničkog iskustva. Zajedno ćemo predstaviti pravu mobilnost za pametne uređaje i IoT senzore“, izjavio je Florian Bohn, CEO i ko-osnivač kompanije GuRu.

I dok korisnici nastavljaju da zahtevaju proizvode koji će ispunjavati njihove specifične potrebe, kao što su tehnološka rešenja koja nude portabilnost bez pravljenja kompromisa po pitanju funkcionalnosti. Partnerstvom sa kompanijom GuRu i radom na donošenju over-the-air bežičnog napajanja, Motorola pravi još jedan važan korak ka pružanju pametnije tehnologije celom svetu.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,