ASUS ROG Flow

M:tel kupuje kompaniju Telrad iz Bijeljine

Kompanija M:tel obavestila je Konkurentsko veće BiH o nameri da kupi firmu Telrad iz Bijeljine, koja se bavi telekomunikacionim mrežama, telefonijom, kablovskom televizijom i internetom. te TV produkcijom. Konkurentsko veće Bosne i Hercegovine je 15. februara ove godine primilo Prijavu koncentracije kompanije M:tel a.d. iz Banje Luke, kojom namerava da stekne kontrolu nad firmom Telrad Net d.o.o. iz Bijeljine.

“Predmetna koncentracija će, prema podacima iz Prijave koncentracije, imati efekt na maloprodajnom tržištu pružanja usluga fiksne telefonije, mobilne telefonije, Interneta te radio i TV programa na području Bosne i Hercegovine”, navodi se u obaveštenju Konkurentskog veća BiH.

U kompaniji Telrad za sebe kažu da su jedna od vodećih telekomunikacionih kompanija u BiH u oblasti izrade pristupnih telekomunikacionih mreža, javne fiksne telefonije, VoIP i IP telefonije, kablovske televizije, kao i kablovskog interneta. Kompanija je osnovana 1990. godine kao privatno preduzeće, kasnije društvo s ograničenom odgovornošću i od tada posluje na prostoru BiH, ali i šire.

Izvor: SEEbiz

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , ,