TrendMicro

mt:s i Tuck pokreću novu uslugu MOBI-Karta povodom premijere filma ”Avatar”

Mobi_Karta_logo-2 Kompanija MTS Telekom Srbija i distributerska kuća Tuck Vision pokrenule su novu MOBI-Karta uslugu za korisnike MTS mreže, uoči najiščekivanijeg filma u 2009. godini.

Vašu MOBI-Kartu za premijeru  filma ‘’Avatar’’ kao korisnik MTS mreže, možete obezbediti i putem SMS-a tako što ćete poslati poruku sa tekstom AVATAR 1 za 1 kartu ili AVATAR 2 za 2 karte na broj 5000.

Cena MOBI- Karte je 300 dinara, plus 50 dinara i PDV.


Avatar Radnja filma „Avatar“ smeštena je u 22. vek na malu planetu Pandora koja je naseljena rasom Navi, ogromnim plavim humanoidima, miroljubivim dok ih neko ne napadne. Ljudi ne mogu da dišu na planeti Pandora pa su genetskim inženjeringom stvorili hibrid poznat kao Avatar, ljudski duh u telu vanzemaljca. Džejk Suli (Sem Vortington), invalid i ratni veteran, dobrovoljno se prijavio da živi na planeti Pandori kao Avatar. Zaljubljuje se u princezu Navi plemena i postaje deo sukoba između njihovog i našeg sveta.

Avatar Rad na ovom filmu Kameron je započeo pre 14 godina kada mogućnosti za realizaciju njegove ideje još nisu ni postojale. Sada, na kraju produkcije koja je trajala četiri godine, ‘’Avatar” pruža neverovatno i do sada nedoživljeno bioskopsko iskustvo u kome će se revolucionarna tehnologija, stvorena da bi se napravio ovaj film, utopiti u emocije likova i odvesti vas duboko u priču.

Pročitajte i:  WhatsApp dobija Facebook avatare u Bitmoji stilu

Premijera filma ‘’Avatar’’ je zakazana za 16. decembar u Sava centru sa početkom u 20:30h.

Tuck Vision

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,