Top50 Glas publike

mts TV: Šta smo najviše gledali tokom praznika

Tokom novogodišnjih praznika svi filmofili i korisnici usluge mts TV mogli su besplatno da gledaju velika filmska ostvarenja iz mts TV video kluba.

mtsTV_infografika

Kratak praznični period bio je idealna prilika za odmor i druženje kod kuće, pa su filmovi iz mts TV video kluba bili iznajmljeni čak 62.754 puta. Među bogatim sadržajem izdvojio se film „96 sati: Istanbul“ sa Lajamom Nisonom u glavnoj ulozi, dok je od ostvarenja Vorner Bros studija najgledaniji bio film „San Andreas“. Ljubitelji serija, kao svoj novogodišnji favorit izabrali su sada već kultnu seriju „Breaking Bad“.

Mts TV ponuda osvežena je u prethodnom periodu bogatim katalogom kompanije Vorner Bros i paketom Pickbox koji nudi popularne filmske i serijske naslove poput hit serije „Milijarde“ koja je samo par sati nakon svetske premijere bila dostupna korisnicima usluge mts TV.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

One thought on “mts TV: Šta smo najviše gledali tokom praznika

  • 22. January 2016. at 14:05
    Permalink

    Sve je to lepo al dok ne budete imali u ponudi Sport klub kanale bićete uvek drugi i dok ne budete spremni na kritičko mišljenje i poštovanje koelrisnika na vašoj mt:s stranici bićete gubitnici…

Comments are closed.