PC Press Studio

MWC 2018: Wiko spremio drugu generaciju View telefona

Usled velike gužve i velikog broja konferencija pre samog MWC sajma, nisu svi proizvođači stigli da otkriju sve svoje adute. Šetnjom kroz sveže otvoreni Wiko štand primetili smo nekoliko veoma interesantnih uređaja i nekoliko prekrivenih stolova koji čekaju današnju konferenciju zakazanu za 16h.

PCPress.rs Image

Očekivano, na konferenciji će Wiko prikazati osveženu View seriju, najverovatnije pod View 2 nomenklaturom, a načuli smo da možemo očekivati veoma interesantne uređaje u cenovnom rangu ispod 200 evra, sa ekranima od ivice do ivice i sličnim pogodnostima. U međuvremenu, jedan od stolova koji nije bio prekriven otkrio je osveženje postojeće View serije u vidu tri modela: Wiko Max, Go i Lite. Iako je većina detaljnih informacija o njima pod embargom, ono što smo mogli da saznamo prenosimo vama.

PCPress.rs Image

Sva tri modela imaju ekran sa 18:9 odnosom stranica u HD+ rezoluciji – 1440×720 piksela. Wiko View Max je najveći od tri, ima 5,99” displej, 3/32GB memorijsku postavu, veliku bateriju od 4000 mAh i kameru od 13 MP.

PCPress.rs Image
sdr

Sledi Wiko View Go sa nešto skromnijim osobinama: 5,7” displej, 2/16GB memorije, 13 MP primernu i 5 MP selfi kameru sa integrisanim blicem.

PCPress.rs Image
cof

Lite verzija View serije ima ekran od 5,45”, kombinaciju kamera od 13 MP nazad i čak 16 MP napred, sa blicem, a verujemo da će i cena biti u skladu sa nazivom uređaja.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,