BIZIT 2022

Na 10. rođendan Vip uveo NEOgraničene razgovore i SMS

Kompanija Vip mobile proslavila je desetogodišnjicu  poslovanja i tim povodom uvela NEO tarife, prve postpejd pakete na tržištu koji nude neograničenu komunikaciju prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji.

PCPress.rs Image

Prvu deceniju poslovanja najmlađeg operatera u Srbiji obeležile su kontinuirane investicije u razvoj mreže, usluga i inovacija koje su postavile nove standarde na tržištu, poput uvođenja prvih tarifa sa besplatnim razgovorima u okviru mreže, megabajtima u okviru paketa, mogućnosti kupovine telefona za 1 dinar ili uvođenja uređaja sa Android operativnim sistemom. Takođe, Vip korisnici su prvi mogli da brzo surfuju u HSPA+/3.5G, a potom i  4G mobilnoj mreži koja je ubedljivo najveća u Srbiji jer u ovom trenutku pokriva više od 85% populacije.

PCPress.rs Image

„Od samog početka uvodimo nove trendove, tehnologiju i usluge koje nastojimo da približimo i učinimo pristupačnim najširem krugu korisnika u Srbiji. Narednih deset godina započinjemo ponudom koja ponovo pravi prekretnicu na tržištu i jača konkurentnost što je uvek u interesu krajnjih korisnika. Nastavićemo u istom pravcu i ubuduće“, izjavio je ovom prilikom Dejan Turk, generalni direktor/CEO kompanije Vip mobile.

Pored neograničenih razgovora i poruka NEO postpejd tarife imaju najveću količinu GB za iznos mesečne pretplate na tržištu. Svi novi ili korisnici koji obnove ugovor mogu izabrati NEO 2 tarifu sa 2GB već od 999 dinara, uz dvogodišnju ugovornu obavezu.

PCPress.rs Image

Kompanija Vip je do sada je uložila blizu 950 miliona evra u poslovanje što je čini i najvećim grinfild investitorom u zemlji. Vip u ovom trenutku ima tržišno učešće od 22.8% i 2.2 miliona korisnika o kojima brine više od 1.000 zaposlenih.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,

2 thoughts on “Na 10. rođendan Vip uveo NEOgraničene razgovore i SMS

 • 30. June 2017. at 13:35
  Permalink

  Poštovanje Boki,

  Kao što priliči jednom velikom portalu kao što je PC Press, sve informacije koje objavljujemo su proverene. Kao i ova. Naime, informacije su dobijene direktno od Vip mobile, i naknadno su potvrđene. Dakle, NEO tarife omogućavaju neograničene pozive u nacionalnom saobraćaju koji obuhvata i mobilnu i fiksnu telefoniju, kao i neograničen SMS sa mobilnim mrežama. Možda je Vaša informacija neproverena/nepotpuna?
  Evo i linka ka Vip mobile sajtu gde je NEO ponuda i gde piše ovo što sam naveo iznad.

  Pozdrav

 • 29. June 2017. at 14:53
  Permalink

  Nije istina! Ne vazi za fiksne telefone!
  Zasto prenosite i sami dodajete nesto sto niste proverili?

Comments are closed.