Na Samsung EU Forumu predstavljene inovacije u svetu monitora

Samsung je u Grimaldi Forumu u Monaku predstavio najnovije zakrivljene monitore i prikazao kako ekrani namenjeni profesionalnoj upotrebu unapređuju produktivnost. Godišnje Samsung Forum manifestacije povezuje inžinjere, istraživače i rukovodstvo kompanije sa klijentima i partnerima i omogućavaju detaljan uvid u najnovije tehnologije.

Samsung Curved monitor

Izložba u Monaku prikazuje raznoliku paletu monitora koja promoviše još realističnije, udobnije i privlačnije vizuelno okruženje. Samsung-ove inovacije koriste najnaprednije komponente i sveden dizajn kako bi se poslovnim korisnicima, kao i potrošačima koji uređaje koriste kod kuće, naglasila lakoća upotrebe i zaokupljanja pažnje.

Udobni i elegantni zakrivljeni monitori

Sa izlaskom na tržište serija monitora CF591 i CF390, Samsung nastavlja da usavršava svoj zakrivljeni dizajn ekrana kako bi doneo još bolju vidljivost i veći komfor. Ovi monitori sa zakrivljenošću od 1800R, odgovaraju prirodnom vidnom polju ljudskog oka i imaju karakteristike kojima se dalje smanjuje zamaranje oka i omogućava dugotrajno korišćenje. Ekrani koriste Samsung-ove tehnologije flicker-free i Eye Saver u cilju smanjenja naprezanja očiju korisnika. Ugrađena tehnologija AMD FreeSync preko HDMI priključka sinhronizuje učestalost osvežavanja ekrana sa AMD-ovim grafičkim karticama, kako bi smanjila kašnjenje i “seckanje” u video-igrama i interaktivnim sadržajima. Uz to, ovi monitori nude širok ugao vidljivosti od 178 stepeni, što korisnicima omogućava da uživaju u jasnoj, slici sa bilo koje pozicije. Zakrivljeni monitori spajaju jedinstven zakrivljeni dizajn sa prefinjenim okruglim postoljem koje na svaki sto donosi dodir stila. Ovo okruglo postolje lepo dopunjava srebrnu metalik prednju masku i blistavo belu zadnju masku, donoseći elegantan izgled. Serija DF591 dalje usavršava vizuelni doživljaj trostranim dizajnom bez okvira, koji minimalno odvlači pažnju i usmerava je ka sadržaju na ekranu.

Pročitajte i:  Međunarodni dan znakovnih jezika Samsung obeležava besplatnim servisom za gluve i nagluve osobe

Monitori za poslovnu upotrebu koji poboljšavaju produktivnost

Samsung-ova serija UE850 UHD poslovnih monitora nudi unapređenu bistrinu prikaza i ergonomske odlike koje pomažu profesionalcima da završe zadatke u kojima je akcenat na detaljima. Kroz tehnologiju PLS panela, izvanredno dizajnirani UE850 UHD monitori omogućavaju korisnicima da jasno vide ekran i horizontalno i vertikalno iz ugla do 178 stepeni. U kombinaciji sa UHD rezolucijom, ovi monitori donose realistične slike živopisnih boja. Svojim postoljem koje se podešava po visini i mogućnošću priključivanja velikog broja uređaja, UE850 UHD ekrani dodatno unapređuju okruženje za rad, donoseći još veći komfor i lakoću upotrebe.

 Bežično punjenje

 

Sa ugrađenom mogućnošću bežičnog punjenja, Samsung serija monitora SE370, dostupna u verzijama dijagonale 23,6 i 27 inča, donosi novi, dodatni nivo praktičnosti i komfora za profesionalne korisnike. Dizajn SE370 obuhvata bežično postolje za punjenje na kome korisnici mogu da napune svoje mobilne uređaje kompatibilne sa standardom Qi, dok oni rade. Konsolidacijom većeg broja priključaka i kablova za punjenje u jedan uređaj, SE370 monitor omogućava korisnicima da rasterete svoj radni prostor, dok istovremeno štede novac koji bi potrošili na eksterne uređaje za punjenje. SE370 ima mnoge vizuelne karakteristike zajedničke za celu paletu Samsung-ovih monitora, uključujući program rada za zaštitu očiju i funkciju protiv treperenja. Ove tehnologije obezbeđuju optimalnu vidljivost, istovremeno štiteći oči gledaoca od štetnog naprezanja.

Pročitajte i:  Potpuni game changer - Upoznajte novu generaciju Samsung Galaxy Z pametnih telefona

 

Izvor: Samsung

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,