TrendMicro

Nagrada SoMo Borac po prvi put u online obliku

Najvažnija digitalna nagrada u regionu, SoMo Borac, ove će se godine održati po osmi put. Nagrada se do sada dodeljivala na Weekend Media Festivalu u Rovinju, koji je zbog epidemioloških razloga odložen, pa će se dodela ove godine održati online. 

PCPress.rs Image

Radove iz devet kategorija i dalje će ocenjivati veliki regionalni žiri sastavljen od stručnjaka iz najboljih agencija, a rok za prijavu pomeren je na 14. septembar. Cena prijave iznosi 69 eura, a ovogodišnji SoMo Borac 2020. uz četiri prijave, petu nudi besplatno. 

“Nalazimo se neobičnoj, teškoj godini u kojoj marketinške aktivnosti ipak nisu stale – na digitalnim su platformama bile i pojačane. Zaista nam je bilo drago videti različite kreativne kampanje kojima su brendovi pokazali kako se pametno komunicira u ovim vremenima. Mnoge od tih kampanja bile su hrabre, motivišuće i sigurno velika pomoć i podrška. U kriznim vremenima takvu komunikaciju nije lako osmisliti ni pokrenuti, pa se veselimo videti ih na ovogodišnjem SoMo Borcu, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina iz organizacije SoMo Borca.

Pročitajte i:  Prestižno The Manifest priznanje dodeljeno IT kompaniji Q agency

Kako se prijaviti?

Svoje radove možete prijaviti na ovoj web stranici.

Za datum dodele i vreme u kojem ćemo saznati ko su ovogodišnji pobednici, pratite SoMo Borac na društvenim mrežama: Facebook-u, Instagram-u i Linkedin-u.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,