Nagrada SoMo Borac po prvi put u online obliku

Najvažnija digitalna nagrada u regionu, SoMo Borac, ove će se godine održati po osmi put. Nagrada se do sada dodeljivala na Weekend Media Festivalu u Rovinju, koji je zbog epidemioloških razloga odložen, pa će se dodela ove godine održati online. 

PCPress.rs Image

Radove iz devet kategorija i dalje će ocenjivati veliki regionalni žiri sastavljen od stručnjaka iz najboljih agencija, a rok za prijavu pomeren je na 14. septembar. Cena prijave iznosi 69 eura, a ovogodišnji SoMo Borac 2020. uz četiri prijave, petu nudi besplatno. 

“Nalazimo se neobičnoj, teškoj godini u kojoj marketinške aktivnosti ipak nisu stale – na digitalnim su platformama bile i pojačane. Zaista nam je bilo drago videti različite kreativne kampanje kojima su brendovi pokazali kako se pametno komunicira u ovim vremenima. Mnoge od tih kampanja bile su hrabre, motivišuće i sigurno velika pomoć i podrška. U kriznim vremenima takvu komunikaciju nije lako osmisliti ni pokrenuti, pa se veselimo videti ih na ovogodišnjem SoMo Borcu, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina iz organizacije SoMo Borca.

Kako se prijaviti?

Svoje radove možete prijaviti na ovoj web stranici.

Za datum dodele i vreme u kojem ćemo saznati ko su ovogodišnji pobednici, pratite SoMo Borac na društvenim mrežama: Facebook-u, Instagram-u i Linkedin-u.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,