ePlaneta

Nagrade za najbolji video

Sigurno ste do sada imali prilike da cujete hit „Naša stvar“ koji na YouTube-u belezi blizu pola miliona pregleda, kao i brojne obrade ove pesme. Ukoliko niste, pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=gLJi_4QwvME

nasa-stvar

Ako vam se pesma dopala, a pritom volite da pevate ili svirate, imate priliku da u okviru „Naša stvar izazova“ snimite svoju verziju pesme i ucestvujete u zabavnom Fejsbuk konkursu. Bilo da ste amater ili profesionalac, imate bend ili pevate solo, snimite svoju verziju „Naše stvari“ i postavite je na Fejsbuk stranu Jelen Piva do 1. marta. Deset najboljih video snimaka ocekuju i zanimljive nagrade.

Ucesnici konkursa svoj „nastup“ mogu da snime kamerom, mobilnim telefonom, a snimak da postave u posebnu aplikaciju – pevacki talenat nije presudan, a ono sto ce najvise uticati na izbor pobednika su originalnost i kreativnost.

Video snimci za web takmičenje se postavljaju na www.facebook.com/JelenPivo, a pravila nagradnog konkursa su istaknuta u Fejsbuk aplikaciji „Nasa stvar“, kao i na sajtu www.jelenpivo.rs.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Akcije ASML-a dostigle vrednost od 1.000 eura
SBB

Tagovi: , , , , , ,