Top50 Glas publike

Najavljen je Assassin’s Creed Mirage, a više detalja će se pojaviti sledeće nedelje

Ubisoft je zvanično najavio da će se sledeća Assassin’s Creed igra zvati Mirage.

PCPress.rs Image

Assassin’s Creed je na Tviteru potvrdio da će Mirage i Ubisoft sledeće nedelje otkriti više detalja

Nova igra je najnoviji dodatak franšizi koja nam je dala popularne naslove kao što su Origins, Valhalla i Odyssey. Assassin’s Creed je na Tviteru potvrdio sledeću igru, ali nije otkrio ništa drugo. Ubisoft održava showcase Ubisoft Forward sledeće nedelje i tada će kompanija objaviti detalje o Assassin’s Creed Mirageu. Ubisoft Forward se održava u 21:00 po srednjeevropskom vremenu 10. septembra. Biće dostupan putem strima uživo na YouTube-u i Twitch-u. Tvit sa naloga Assassin’s Creed takođe potvrđuje ono što su dosadašnje najave sugerisale.

Priča će se zasnivati na Basimu, ubici iz Bagdada, koji se pretvorio u negativca na kraju Assassin’s Creed Valhalla. U Mirageu, Basim će se navodno pridružiti bratstvu Asasina dok se još uvek bori sa zastrašujućim vizijama Lokija. Slika prikazuje ubicu obučenog u belu odoru suočenog sa nekim entitetom koji rukuje mačem, ali je vidljiva samo senka ovog drugog. Druga verzija koncepta najavljuje „The Forty Thieves Quest“ i to bi mogla biti neka vrsta bonusa koji može biti deo prednarudžbine.

Ubisoft će otkriti detalje na izložbi sledeće nedelje. Prema izveštajima, Mirage će biti „manjeg obima“ i fokusiraće se na namenske stelt sekcije umesto na otvoreni svet koji smo videli u prethodnim naslovima kao što su Valhalla i Odyssey. Pored Mirage-a, Ubisoft takođe radi na naslovu pod nazivom Assassin’s Creed Infinity. Verovatno će to biti platforma koja se razvija kao Epic’s Fortnite sa podrškom za više igrača, likovima i misijama iz petnaestogodišnje istorije Assassin’s Creeda.

Izvor: Bgr

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,