ASUS ROG Flow

Najavljen LenovoTechWorld

Kompanija Lenovo najavila je stratešku tehnološku konferenciju LenovoTechWorld, koja će se održati u San Francisku, 9. juna 2016. godine. Druga po redu konferencija okupiće brojne industrijske lidere, a prisutnima će se obratiti i predsednik i glavni i izvršni direktor kompanije Lenovo, Jang Juanking (Yang Yuanqing), koji će govoriti o najperspektivnijim izumima i najaktuelnijim temama kada su u pitanju inovacije, uključujući virtuelnu stvarnost, povezane uređaje/IoT, kao i ulogu Cloud platforme u svakodnevnom životu.

LTW2016

Na konferenciji Tech World 2016 takođe će biti najavljeni neki od glavnih proizvoda kompanije Lenovo. Među njima je i prvi mobilni telefon za krajnje korisnike sa tehnologijom Project Tango, koji je Lenovo kreirao u saradnji sa kompanijom Google. Project Tango omogućiće korisnicima da iskoriste sve prednosti izmenjene stvarnosti na njihovim pametnim telefonim, uključujući video igrice, navigaciju i druge opcije. Ovaj uređaj omogućava korisnicima da dožive svet na potpuno drugi način – omogućavajući im da rade stvari koje nisu mogli da zamisle, od precizne navigacije unutar muzeja do kreiranja 3D okruženja za video igrice ili vizuelnog prikaza kako će se njihov novi komad nameštaja uklopiti u stan.

Pročitajte i:  Lenovo lansirao četiri Chromebook-a namenjenih učenicima

Kompanija Lenovo takođe će najaviti intersantne tehnološke koncepte nastale u njenim laboratorijama širom sveta. Ovi koncepti predstavljaju rezultat kreativnosti, eksperimentisanja i mašte brojnih inženjera, dizajnera i programera iz Lenova i Motorole.

U sklopu naše inicijative da podstakne što bolju interakciju sa potrošačima u SAD, odabrani broj potrošača će biti u mogućnosti da se pridruži kompaniji Lenovo na konferenciji TechWorld. Učesnici treba da na društvenim mrežama podele svoje iskustvo o tome kako su tehnološke inovacije promenile njihov život. Tri srećna dobitnika osvojiće VIP Experience putovanje na TechWorld konferenciju. Za više informacija o ovom nagradnom konkursu, posetite stranicu http://community.lenovo.com.

Direktan prenos konferencije počeće u 10:30 časova ujutru (PST vremenska zona (Pacific Standard Time)) 9. juna 2016. godine na stranici: www.YouTube.com/lenovo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,