N Central domination

Najavljeni novi Lenovo ThinkCentre računari

Lenovo je najavio nove proizvode iz linije proizvoda ThinkCentre, namenjene poslovnim korisnicima. Radi se o desktop računaru ThinkCentre M83, najnovijem član M serije „Tiny“, i ThinkCentre E63z all-in-one računarom.

Lenovo ThinkCentre m83
Lenovo ThinkCentre mM83

ThinkCentre M83 odlikuju male dimenzije i jednostavna i fleksibilna montaža, a zahvaljujući Intel Core četvrte generacije podržava do tri nezavisna displeja

ThinkCentre E63z ima Intelov i3 procesor i idealan je za male firme, kažu iz Lenova. Uz tanki i elegantni dizajn debljine 37,5mm smešten je HDMI port, čitač kartice i USB port za brzo punjenje. Proizvodi imaju Lenovo Smart USB zaštitu, omogućuju korisnicima i IT menadžerima kontrolisani pristup USB portovima kao dopunu podršci Solid State Hybrid Drive (SSHD) radi pojačanja performansi sistema.

lenovo-desktop-all-in-one-thinkcentre-e63z-front-2
ThinkCentre E63z

„Kompanija Lenovo nastavlja da proširuje i poboljšava svoju liniju proizvoda iz serije Think, kako bi ojačala poslovanja kompanija svih veličina”, rekao je Ouyang Jun, potpredsednik i generalni direktor poslovne jedinice Desktop i Visuals. „Naš novi i pristupačni uređajThinkCentre M83 „Tiny“, i ažurirani uređaj E63z, najnoviji su pokušaji da odgovorimo zahtevima korisnika za optimalni performans, pouzdanost i prilagodljivost”.

ThinkCentre M83 Tiny je već dostupan, početna cena je oko 599 dolara, a ThinkCentre E63z Core i3 All-in-One biće dostupan od decembra, sa početnom cenomoko 699 dolara.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Lenovo pravi naočare koje mogu da pretvore vaš uređaj u džepni projektor
SBB

Tagovi: , , , ,