Najbolje rešenje za vaš data centar: Vertiv Liebert MBX i Liebert RXA

Remote paneli za napajanje i sabirnice pomažu timu vašeg data centra da bolje standardizuju, pojednostavljuju i skaliraju rad s podacima.

PCPress.rs Image

Ubrzani razvoj digitalnog poslovanja, novi zahtevi data centara i hibridni modeli rada zahtevali su izradu što fleksibilnije IT usluge – kreiranje savršene arhitekture s fleksibilnim remote sistemom za distribuciju energije koja se može jednostavno implementirati i zadovoljiti sve vaše poslovne potrebe. Zato upoznajte Vertiv™ Liebert® MBX i Liebert® RXA rešenja za distribuciju energije koja vašem data centru osiguravaju kvalitetan i nesmetan rad!

Jednostavna implementacija za svaki prostor

U data centrima svako mesto predstavlja vredan prostor. Stoga je od velike važnosti odabrati rešenje koje će se idealno uklopiti u njega. Vertiv™ Liebert® MBX busway, kao više tradicionalni izbor, može se instalirati preko serverske opreme i tako sačuvati vredni prostor. Sabirnice su dizajnirane tako da mogu da se integrišu u gotovo svaki raspored data centra uz maksimalnu konfiguraciju kako bi zadovoljili sve poslovne potrebe.

PCPress.rs Image

S druge strane, Vertiv™ Liebert® RXA predstavlja drugo rešenje koje se može implementirati u vaš data centar. Standardizovane remote ploče za napajanje osiguravaju kvalitetan rad i maksimalnu fleksibilnost postavljanja, montiranjem na zid ili samostalno, u različite prostorije – od serverskih soba i mrežnih ormara do otvorenog prostora u data centru.

Pročitajte i:  Intervju: Važan korak napred u razvoju digitalnog društva

Proaktivno rešavanje problema

Aktuelni trendovi na tržištu i dalje potvrđuju da se kompanije u sve većem broju okreću korišćenju data centara. Zašto je tako? IT sistemi i data centri omogućavaju proaktivno rešavanje problema, čime se sprečava oštećenje opreme ili uzrokovanje zastoja. Na Vertiv Liebert® RXA display ekranu pružaju vam se sve potrebne informacije kako bi se videle performanse samog sistema te pojednostavili njegov nadzor i upravljanje.

PCPress.rs Image

Drugim rečima, tehničari mogu odmah na ekranu utvrditi da li je priključeno napajanje, da li su trofazna opterećenja uravnotežena, postoje li nekakva upozorenja i koji su prekidači otvoreni ili zatvoreni. Zahvaljujući zvučniku i LED osvetljenim podacima na okviru, svi alarmi su zvučni i vidljivi te vam tako osiguravaju pravovremeno reagovanje.

Arhitektura otporna na budućnost

Pogledamo li u budućnost, data centri će za 10 godina biti potpuno različiti od današnjih zbog mikročipova, novih servera, nove opreme za napajanje i hlađenje, kao i zbog napretka u sve prisutnijoj veštačkoj inteligenciji. Vertiv rešenja osiguravaju vašem data centru i IT timu fleksibilno reagovanje prilikom novih zahteva, kao što su redizajniranje prostora, zamena i nabavka nove opreme te obezbeđenje većih potreba za energijom.

Pročitajte i:  Schneider Electric: Promena stava je ključna za održivu budućnost data centara

PCPress.rs Image

Vertiv™ Liebert® RXA podržava napajanje u vrednosti od 250 do 400 ampera i može podržati više modula jednostavnim dodavanjem dodatnih modula za praćenje stanja. S druge strane, Vertiv™ Liebert® MBX podržava snagu napona od 250 do 1000 ampera, te pojednostavljuju pokretanje i proširenje pogona za celokupno upravljanje većim mrežama data centara.

Više informacija o Vertiv rešenjima pronađite na www.vertiv.com ili pošaljite mail sa svojim upitom na croatia.hello@Vertiv.com.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,