Top50 Glas publike

Najbolje Superbowl LII reklame

Ako ste jutros pospani to je siguran znak da ste gledali Super Bowl LII, najveći nezvanični američki praznik. Tom Brejdi i New England Patriots ove godine nisu imali sreće, i poraženi su sa 41:33 od Philadelphia Eagles, kojima je ovo prvi Super Bowl u istoriji.

Pepsi najbolje superbowl reklame

Superbowl je praznik američkog fudbala, ali i jedinstvena prilika da oglašivači pokažu svu svoju kreativnost. Od reklama se očekuju vrhunska kreativnost i izvođenje pre svega zbog ogromne gledanosti, ali i cene od čak 5 miliona dolara za 30 sekundi spota! Predstavljamo vam superbowl reklame koje su ostavile najbolji utisak na nas.

7. NFL Dirty Dancing

Počnimo od reklame koja je direktno vezana za američki fudbal. Poznati igrači Eli Manning i Odell Beckham, Jr. spojili su sport i legendarnu scenu iz Prljavog plesa! 

6. Tide

Da li je to reklama za kola? Pivo? Ne, to je reklama za prašak za veš! Zvezda serije Stranger Things David Harbour je uspeo da uspeo da od nečega što je u startu dosadno napravi sjajnu reklamu. 

Pročitajte i:  Malver i lažne reklame u Google pretraživaču

5. Doritos Blaze vs. Mtn Dew Ice

Dok čekamo poslednju sezonu Game of Thrones, igra leda i vatre nam stiže u obliku reklame za Doritos. Peter Dinklage i Morgan Freeman imaju rep okršaj i da – zvuči i izgleda suludo.

4. Dundee

Australijska turistička organizacija je odradila fantastičnu kampanju kreirajući čitav serijal trejlera za film Dundee, kreirajući čak i IMDB stranicu. Sve bi to bilo skroz normalno da postoji film Dundee 2. Reč je kampanji za australijski turizam gde se pojavljuju najpoznatiji holivudski australijski glumci kao što su Russell Crowe, Chris Hemsworth, Hugh Jackman, Margot Robbie i na kraju Danny McBride kao sin Dundeeja. Originalno i duhovito.

3. Jeep Jurassic

Zašto su svi preživeli odbegle dinosauruse u Parku iz doba jure? Pa zbog džipova naravno. Ako ne verujete pitajte Jeffa Goldbluma.

2. Solo: A Star Wars Story

Nakon mnogo peripetija, promene reditelja, snimanja skoro celog filma ispočetka i slanja glavnog glumca na časove glume (?!?), konačno smo dobili uvid u film. Puni trejler u kome ćemo otkriti kako izgleda mladi Han Solo je izašao danas. 

Pročitajte i:  Malver i lažne reklame u Google pretraživaču

1. Avengers: Infinity War

Najočekivaniji filmski spektakl godine stiže u maju, a do tada možemo da se zadovoljimo kratkim spotom koji je ubedljivo najbolja reklama koju smo videli tokom ovogodišnjeg Super Bowl spektakla. Bez obzira da li volite superheroje, Avengers: Infinity War ne smete da propustite ako je verovati ovom spotu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,