BIZIT Seminar

Najbrže rastući brend telefona stigao u Srbiju!

Brend pametnih telefona realme konačno stiže i u Srbiju. U oktobru 2019. godine brend je objavio statističke podatke kompanije Counterpoint o globalnim isporukama mobilnih telefona realme za treći kvartal, koji svrstavaju ovaj brend na visoko 7. mesto na globalnom nivou.

PCPress.rs Image

Ovo je prvi put da je brend ušao u top 7 brendova mobilnih telefona nakon što se pre toga nalazio u top 10 brendova u drugom kvartalu 2019. godine. Ukupan broj isporučenih uređaja u trećem kvartalu je iznosio više od 10 miliona jedinica i tokom godine brend realme je dostigao rast od 808% što ga čini najbolje plasiranim brendom na svetu i najbrže rastućim brendom mobilnih telefona na svetu, sa godišnjom stopom rasta od 505%. 

PCPress.rs Image

Ovo je rezultat „Dare to Leap“ koncepta koji je glavni razlog, pored snage proizvoda, zbog kog je brend ostvario tako iznenađujuće rezultate. Treba uzeti u obzir i činjenicu da je brend osnovan pre samo 18 meseci. Za poslednji Black Friday, realme X2 Pro je dospeo na prvo mesto po prodaji na sajtu Amazon, a na sajtu realme.com beleži značajan rast tokom ovog perioda. Prodaja preko sajta realme.com je porasla za +1.300%.

Pročitajte i:  Najpristupačniji Motorola telefoni koje trenutno možete da kupite

PCPress.rs Image

Brend je prisutan na 22 tržišta na 4 kontinenta, uključujući Kinu, Jugoistočnu Aziju, Rusiju, Indiju i Evropu i postigao je fantastične rezultate na velikom broju novih tržišta. Uspeh realme proizvoda je potvrđen dobijanjem velikog broja nagrada i međunarodnih priznanja, a to najbolje oslikava i 17 miliona globalnih korisnika i 24 miliona fanova širom sveta.

PCPress.rs Image

Brend realme je sa svojim zvaničnim proizvodnim portfoliom pokrio sve od pristupačnih proizvoda do flegšip telefona na globalnim tržištima plasiranjem realme X2 Pro telefona, a svojim kupcima pruža i iznenađujuće „Dare to Leap“ proizvode u različitim cenovnim kategorijama. Na događaju u Beogradu je predstavljena aktuelna gama, koja uključuje (za sada) tri telefona: realme 5, realme 5 Pro i realme X2 Pro.

PCPress.rs Image

Istovremeno, kao novi brend, realme je angažovao globalnog giganta industrijskog dizajna, Naota Fukasavu kao gostujućeg direktora za dizajn u kompaniji. Kooperacija Fukosave i brenda realme rezultirala je brojnim Master Edition proizvodima, svojevrstan pristup  industrijskog dizajna u oblasti pametnih telefona. Master Edition proizvodi su stekli odličnu reputaciju među potrošačima koji imaju ozbiljnije zahteve.

Pročitajte i:  realme se plasirao u top 4 brenda pametnih telefona u Evropi za 2022. godinu, prema Canalis-u

Pametni telefoni realme biće dostupani krajnjim potrošačima u maloprodajnim lancima WinWin, Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia i ostalim bolje snabdevenim prodavnicama.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,