BIZIT 2022

Stručni ljudi o zanimljivim temama na BizIT konferenciji

Od ponedeljka, 12. maja, pa sve do petka 16. maja, Beogradski sajam biće mesto održavanja sajma BizIT, prvog sajam i istoimene konferencije o poslovnoj primeni ICT rešenja u Srbiji.

visit bizitNa jednom mestu okupiće se najeminentiji stručnjaci iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, koji će na BizIT konferenciji govoriti o aktuelnim trendovima iz oblasti ICT-a i načinima na koji se može unaprediti poslovanje uz pomoć novih tehnologija.

Pored stručnih rešenja, moćićete da saznate i sve informacije o konkretnim rešenjima koje ste želeli da implementirate u svojoj firmi, i iz prve ruke dobijete prave informacije o rešenju koje je pogodno za vas.

Oni koje zanima razvoj aplikacija za iOS ne bi trebalo da propuste predavanje Aleksandra Vacića koji je jedan od pionira razvoja i prodaje iOS aplikacija na App Storeu iz Srbije, sa više od 60 objavljenih aplikacija u prethodnih 5 godina. 

BizIT 2014 konferencija baviće se i edukacijom i zapošljavanjem u oblasti ICT-a, internetom i društvenim mrežama koji prožimaju svako poslovanje danas.

Sve informacije o programu BizIT konferencije možete pronaći na sajmu www.bizit.rs.

Tamo možete pronaći i dodatne informacije o predavačima kao i detaljnije o njihovim predavanjima, a program po danima možete pogledati i ispod. Vidimo se na BizIT-u!

1dan

2dan

3dan

4dan

5dan

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: