Najkorisnije iPhone aplikacije

PCPress.rs Image

LED Flashlight, inače besplatna aplikacija, uopšte nije za potcenjivanje koliko god vam se činilo da baterijska lampa na smartfonu nije preterano značajna.

Naravno, Facebook je mnogim korisnicima najvažnija aplikacija na iPhone-u kako bi mogli da proveravaju status bilo kad i bilo gde.

AIM je aplikacija koja košta 2.99 dolara i omogućava vam da ostanete u kontaktu s prijateljima tako što vas obaveštava kad su dostupni. Tom aplikacijom se mogu postavljati i statusi na sajtovima Facebook, Twitter, MySpace i Lifestream.

Siri Assistant je besplatna aplikacija koja se ponaša kao vaš lični sekretar. Podseća vas da pozovete majku, pozovete taksi, pogledate koji se film prikazuje u kom bioskopu večeras…

AroundMe vam omogućava da vidite šta se nalazi oko vas ‒ prodavnice, pumpe, restorani i druga mesta koja bi vas mogla zanimati. Aplikacija je besplatna i može prikazati željena mesta obeležena zastavicama na mapi ili njihove fotografije zajedno s izračunatom razdaljinom putem iPhone kamere.

CNN je besplatna aplikacija koja najažurnije prenosi najnovije vesti, fotografije i video-zapise na vaš smartfon.

Pročitajte i:  Apple će predstaviti pametne naočare 2022.

Instapaper košta 4.99 dolara i omogućava vam da sačuvate članke, blogove i vesti kako biste ih čitali i kad niste onlajn.

Kindle je besplatna aplikacija za čitanje knjiga na iPhone-u, što nije tako loše kao što možda zvuči.

Evernote je sjajna besplatna aplikacija za pravljenje tekstualnih, audio i fotografskih beležaka kad god se osetite inspirisanim.

Banking App je nezamenljiva aplikacija s kojom ne morate brinuti jeste li platili račune ili da se pitate gde je najbliži bankomat.

Shazam je besplatna aplikacija za slušanje muzike i prepoznavanje izvođača i pesama.

Netflix S ovom besplatnom aplikacijom možete gledati svoje omiljene filmove i serije na iPhone-u.

Izvor: IT NewsFacebook komentari:

Tagovi: ,