ASUS ROG Flow

Najnoviji Disney+ napad na rivale: Pretplata od pet dolara

Pre nekog vremena moglo je da se čuje o prvim Disney + popustima, te za pretplatu od četiri dolara koja bi važila u ograničenom periodu od tri godine. Takav potez sigurno je privukao deo onih koji koriste neke druge servise, a Disney već sprema novi potez, te nove popuste za one koji su propustili prvi talas.

To što Disney svoje usluge nudi po sve nižim cenama, te to što se radi o servisu koji će odmah po lansiranju biti bogat sadržajima, značajno komplikuje situaciju za Netflix, koji je u julu već prijavio da gubi korisnike po prvi put u nekoliko poslednjih godina, a kako zbog novih sadržaja na drugim servisima, tako i zbog sve nižih cena pretplata koje nude druge kompanije. Tako se Netflix paketi nude po cenama od 9 dolara za osnovni paket, 13 za standardni, i 16 za Premium paket, što je već prilično skuplje od Disney ponude, čak i kada je u pitanju najbazičnija usluga.

Jasno je da Disney može da poveća cene kada jednom namami pretplatnike, te ih uputi i u druge prednosti servisa, ali je početna ponuda više nego povoljna, ako se uzme u obzir količina i kvalitet sadržaja kojima Disney raspolaže.

Pročitajte i:  Disney+ ima više od 100 miliona korisnika

Izvor: Gizmodo

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: ,