N Central domination

NALED i SAP dodelili nagrade za najlepše rukotvorine

U skladu sa zajedničkim zalaganjima za stvaranje ambijenta za samozaposlenje žena u Srbiji, NALED je, uz podršku SAP-a u ovom projektu dodelio četiri nagrade. Priznanjima za najlepše rukotvorine izrađene tradicionalnim tehnikama nagrađene su Natašu Cvejić iz Beograda, Katarinu Mandić iz Pančeva, Jovanku Ćirić iz Bele Palanke i Snežanu Jovanović iz Velikog Gradišta. Na svečanoj dodeli nagrada u Skupštini Srbije prisustvovali su potpredsednik Skupšine Vladimir Marinković, predstavnici NALED-a i kompanija koje su podržale projekat.

PCPress.rs Image

„Kao društveno odgovorna kompanija, koja promoviše pozitivne životne i poslovne vrednosti, SAP se pridružio NALED-u, da bi aktivno učestvovao u stvaranju boljih uslova za život i rad u Srbiji. SAP u Srbiji zapošljava oko 250 ljudi i planira da proširi svoje delovanje i nastavi sa investicijama. Zato je od velikog značaja da klima i uslovi za razvoj poslovanja budu stalno unapređivani. Ovi ciljevi se poklapaju sa delovanjem NALED-a i to su ključni razlozi zašto je SAP član ove organizacije. SAP u okviru ciljeva programa društvene odgovornosti posebnu pažnju obraća na osnaživanje zajednice, te je kao član NALED-a bilo prirodno da podržimo ovaj projekat Etnomreže,“ rekao je Vojislav Genić, menadžer razvoja za javni sektor SAP za region centralne i istočne Evrope.

Pročitajte i:  Endava: Strategiju širenja biznisa fokusiramo na lokacije gde su talentovani ljudi

Nastavak aktivnosti u smeru osnaživanja lokalnih zajednica samo je jedan od planova koje SAP West Balkans ima kada je reč o saradnji u okviru NALED-a. Pored toga, projekti poput digitalizacije društva i osavremenjivanje načina poslovanja takođe ostaju ciljevi zajedničkih delatnosti.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,