ASUS ROG Flow

Napravite dobre selfije novim telefonom Lenovo VIBE S1 Lite

Kompanija Lenovo predstavila je novi telefon Lenovo VIBE S1 na sajmu CES, i pokazala da je moguće napraviti kvalitetan pametni telefon koji može služiti i za zabavu, a čija cena je pristupačna

VIBE S1 Lite

Budući da korisnici mobilnih telefona ne mogu uvek imate savršeno osvetljenje za pravljenje fotografije, selfiji često imaju skromniji kvalitet kada su napravljeni pod prigušenim svetlom. Zbog toga je kompanija Lenovo opremila svoj Lenovo VIBE S1 Lite prednjom kamerom, sa objektivom koji ima pet sočiva i ne izobličava sliku, Sony-jevim senzorom od 8 Mp i ugrađenim blicem. Ako želite da napravite grupnu fotografiju, opcija ’panorama selfie’ omogućava hvatanje šireg kadra, a instaliran je i softver za finu obradu fotografija, da bi svi „učesnici“ mogli da lakše dele fotografije preko društvenih mreža. Međutim, akcenat nije samo na „selfijima“: telefon ima i zadnju PDAF kameru od 13 Mp sa blicem, i na taj način omogućava kreiranje kristalno čistih fotografija, čak i u uslovima lošeg osvetljenja.

Kreiran za sve vrste multimedijalnog iskustva, Lenovo VIBE S1 opremljen je Full HD ekranom od pet inča, kao i baterijom kapaciteta 2700 mAh koja korisnicima omogućava da reprodukuju muziku, filmove ili video-klipove bez rizika da će se baterija istrošiti. Telefon je napravljen tako da može da izdrži istovremeno pokretanje više aplikacija, što korisnici i očekuju od ovog uređaja, zahvaljujući octa-core 64-bitnom procesoru MTK 6753 radnog takta od 1,3 GHz. Pored toga, 16 GB sistemske memorije, kao i mogućnost proširenja za dodatnih 32 GB preko microSD kartice, podrazumeva da će korisnici imati dovoljno mesta za skladištenje muzike, filmova, video-igrica i fotografija.

Pročitajte i:  Lenovo lansirao četiri Chromebook-a namenjenih učenicima

Lenovo VIBE S1 Lite ima lep dizajn koji mu daju metalni ram i ergonomski zakrivljen zadnji deo i biće dostupni u mat beloj i mat plavoj boji.

Cena i dostupnost

Sa cenom od 199 dolara, Lenovo VIBE S1 će biti dostupan početkom ove godine u zemljama gde se prodaju pametni telefoni ove kompanije. Cene mogu varirati u zavisnosti od države.

Izvor: Lenovo

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: ,