N Central domination

Napravite najbolju žurku uz Muteki muzički stub

Masivan dizajn i zvuk koji ostavlja snažan utisak glavne su odrednice koje ćete vezati za Muteki, novi kompaktni muzički stub kompanije Sony.

PCPress.rs ImageNazvan Muteki, što potiče od japanske reči za nenadmašno ili nepobedivo, uz 170 centimetara visine, ne možete da ne primetite ovaj moćni audio‑toranj, a njegovoj impresivnosti doprinose i neverovatni svetlosni efekti, kao i tehnologije zaslužne za visoki zvučni pritisak i široko prostiranje zvuka. Sve ove odlike čine model MHC‑V90DW savršenim rešenjem za velike, nezaboravne proslave. Audio sistem V90DW opremljen je tehnologijom Spread Sound Generator (otvorena pregrada na zaleđu uređaja) koja omogućava široko rasprostiranje zvuka. Za bolju disperziju zvuka prednji zvučnici srednjeg opsega i visokotonci su nagnuti ka spolja pod uglom od 20 stepeni, a svaki zvučnik odlikuje dizajn u obliku roga koji pojačava zvuk.

Jednostavan korisnički interfejs sa panelom na dodir unapređen je pozadinskim osvetljenjem, pa je pogodan i za korišćenje u mračnijim prostorijama, a za olakšani transport i postavljanje uređaja, na raspolaganju su ugrađeni točkići. Uređaj podržava muzičke servise kao što su Chromecast built‑in i Spotify, a uz pomoć mobilnih aplikacija Sony Music Centre i Fiestable, ovaj model se može bežično (putem WiFi mreže) povezati sa do 10 kompatibilnih zvučnika za sveobuhvatno audio iskustvo. Takođe, dostupna je i mogućnost bežičnog povezivanja sa već postojećim audio sistemom MHC‑V77DW.

Pročitajte i:  Gizmodrom: Gadžeti za povratak u školu

Dodatno iznenađenje koje donosi ovaj model jeste raznobojna rasveta zvučnika, koja može sinhronizovano da isprati ritam vaših omiljenih pesama uz promenu boja. Ako ste ikada imali želju da se oprobate kao DJ, ovaj uređaj pružiće vam priliku da pokažete svoj talenat. Povežite se preko mobilnih aplikacija radi upravljanja osnovnim funkcijama, svetlosnim efektima, DJ efektima i semplovanjem, a uređajem možete upravljati i pokretom pomoću opcije Gesture Control.

www.sony.rs

(Objavljeno u PC#249)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,