TrendMicro

Naručite picu patikama

Pametne cipele koje mogu da beleže podatke kao što su otkucaji srca, pređeni kilometri nisu nova stvar. Pizza Hut je, međutim, stvorio pametne patike koje su sušta suprotnost fitnesu. Pie Tops II su nastavak prošlogodišnjih Pie Tops patika, koje omogućavaju nosiocima da naručuju picu pritiskom na dugme.

PCPress.rs Image

Uprkos tome što su napravljene pre svega kao marketinški alat, Pie Tops II su stvarne patike. Kao i originalni Pie Tops, Pie Tops II mogu da naruče picu, od Pizza Hut-a, naravno, preko dugmeta ugrađenog u jezik jedne patike, koje je povezano na vaš telefon preko Bluetooth-a, i aplikacije Pie Tops koju možete preuzete sa Apple Store-a i Google Play Store-a. Druga generacija ovih patika ide još jedan korak dalje, i ima dodatnu funkciju u levoj patici, drugo dugme koje može da uključi pauzu na vašem TV-u kada je pica na vratima kako ne biste propustili to što gledate. Pizza Hut nije razradio kako će Pie Tops II zapravo raditi, ali prema pisanju Fortune-a, patike su kompatibilne sa prijemnicima iz Spectrum, DirecTV, Xfinity, Dish i Fios. 

Patike će se pojaviti u dve različite boje, crvena i oker, a na raspolaganju će biti više mogućnosti što se tiče veličine, uključujući i žene i tinejdžere. Na početku će biti samo 50 pari napravljenih u saradnji između Pizza Hut-a i Shoe Surgeon, a očekuje se da će se pojaviti 19. marta na hbx.com. Postoje planovi za dodatne isporuke kasnije tokom godine.

PCPress.rs Image

Videli smo puno „štosne“ tehnologije koja se koristi za promociju (ne zaboravimo na KFC-ovu kutiju za piletinu koja je takođe bila i dron), ali ovde treba odati priznanje Pizza Hut-u. Ove patike su barem, same po sebi, korisna stvar i možete ih koristiti kada promocija bude završen kao regularne patike.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,