N Central domination

Naslednik prvog Epson uređaja za direktnu štampu na odeći

Pre četiri godine Epson je u svoju ponudu štampača za tekstil dodao prvi štampač za direktno štampanje na odevnim predmetima, model SureColor SC-F2000. Sada, ovaj model dobija naslednika, SureColor SC-F2100, kog je kompanija predstavila u prostorijama Sitotehnike svojim specijalizovanim partnerima. Ovaj novi DTG (direct-to-garment) štampač omogućava kvalitetno štampanje na različitim pamučnim majicama ili platnenim torbama, i nudi niz poboljšanja u odnosu na svog prethodnika, poput veće brzine u radu, smanjenje ukupnog troška vlasništva (TCO), efikasniji rad kao i mogućnost kreiranja sopstvenog dizajna uz Epson-ov softver Garment Creator.

PCPress.rs Image

Model SC-F2100 namenjen je firmama male i srednje veličine, koje u svoje usluge žele da uvrste i kvalitetnu štampu na odeći. Ovaj štampač je kompletno rešenje kompanije Epson za direktno štampanje na tekstilu i obuhvata štampač, glavu za štampanje, mastilo, softver i garanciju, što znači da možete biti sigurni da su svi delovi dizajnirani i opsežno testirani kako bi savršeno radili zajedno.

PCPress.rs Image

Produkcijski studiji za štampanje na pamučnim majicama, online trgovci tekstilom, veće i manje firme koje se bave različitim tipom printa ili velike korporacije koje žele sopstvenu promotivnu odeću, na jednostavan i efikasan način svoje potrebe mogu zadovoljiti upravo sa novim Epson SureColor F-2100.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Uticajan igrač na tržištu digitalne štampe: Fortuna Digital Grupa
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,