ePlaneta

Nataša Pjevac Vukšić novi v.d. direktor MOL Srbija

Nataša Pejavac Vukšić, koja je od 2016. godine do sada radila na poziciji direktora maloprodaje u kompaniji MOL Srbija, imenovana je za v.d. direkora te kompanije. U kompaniji MOL Srbija, Nataša je počela da radi još 2012. godine na poziciji marekting menadžera i menadžera prodaje.

PCPress.rs Image

Sa preuzimanjem funkcije v.d. direktora, dolazi i sprovođenje nove poslovne strategije Grupe 2030. Dosadašnja direktorka je bila Bjanka Vasilesku, koja je izrazila zadovoljstvo rezultatima koji su ostvareni u proteklih šest godina u pogledu rasta poslovanja, profitabilnosti, kvalitetnih usluga i proizvoda, i zadovoljstva kupaca.

„Ova godina uspešno je startovala kako za MOL Srbija, tako i za MOL Grupu, u okviru koje posluje ova kompanija, a cilj poslovanja u narednom periodu biće usmeren ka lojalnim klijentima i pružanju usluga koje u potpunosti odgovaraju njihovim potrebama, te kontinuiranom razvoju zaposlenih u skladu sa MOL vrednostima i korporativnom kulturom“, istakla je Pjevac Vukšić po izboru na novu poziciju.

Foto: Tanjug

Izvor: Tanjug

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,