N Central domination

Naxi Digital – birajte šta slušate

clip_image001Naxi radio je krajem 2011. godine u saradnji sa KBC net-om pokrenuo projekat Naxi Digital. Reč je o jedinstvenom projektu kojim se svim slušaocima pruža mogućnost da u svakom trenutku slušaju muziku koja im prija u zavisnosti od raspoloženja i prilike.
Naxi Digital predstavlja mrežu internet radio kanala kojih trenutno ima 6 i to su: Ušće Shopping radio powered by Naxi, Naxi Cafe radio, Naxi Evergreen radio, Naxi 80-e radio, Naxi House radio i Naxi Classic radio. Pod sloganom „Ja biram šta slušam“, projekat Naxi Digital predstavljen je početkom januara 2012. godine i to u okviru Naxi iPhone aplikacije, a 20.februara i na Naxi portalu.

Slušaoci konačno imaju priliku da slušaju ono što vole jer Naxi Digital nudi mogućnost izbora – domaći i strani evergreen, pop, najnovije strane hitove, disko, klasičnu ili house muziku.
Svaki od Naxi kanala donosi nešto prepoznatljivo što svakom od nas prija, a to su najveći hitovi domaće i strane muzike i pesme za svačiji ukus. Tu je i Ušće Shopping radio powered by Naxi – PRVI shopping radio na ovim prostorima.
Na adresi www.naxi.rs pronaći ćete muziku koju volite i svaki trenutak ispuniti najlepšim pesmama.

Izvor: Naxi radio

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , ,