NEC: Dvodnevna konferencija 2021

Sharp/NEC dani kompetencije koji će se održati od 23. do 24. septembra, godinama su najveći događaj konferencijskog tipa u Poljskoj. Skup partnera široko definisane industrije, savremenih audio-video tehnologija i dinamično rastućeg tržišta “soba za sastanke“.

PCPress.rs Image

Hibridni događaj

Ove godine dvanaesto izdanje će se održati kao hibridni događaj. Nova formula otvara mogućnost kombinovanja najboljih događaja uživo sa prednostima online komunikacije. Zbog apsolutne nužnosti da se osigura bezbednost učesnika i organizatora konferencije, najveća pažnja će se posvetiti sanitarnim smernicama. Učesnici online verzije neće ništa izgubiti od bogatog sadržaja obuke. Osim toga, svi prisutni će moći da pristupe sadržaju konferencije čak i nakon događaja.

Hands-on

Prisutni će učestvovati na plenarnim sesijama i radionicama “Hands On” obogaćenim takmičenjem sa atraktivnim nagradama, demonstrirajući kako razmatrana rešenja funkcionišu u praksi. Ovo je prioritet ovog izdanja obuke. Tokom radionica moći će direktno da se upoznaju sa opremom i rešenjima pojedinih izlagača. Radionice Hands On kao oblik sticanja znanja postale su veoma popularne u poslednjih nekoliko godina i kod učesnika i kod izlagača. Zato se stavlja akcenat na njih u hibridnoj verziji konferencije.

Pročitajte i:  CineEurope: Evropska kinematografija 2021

 

PCPress.rs Image

Konferencija će takođe biti i odlična prilika za dugo očekivane poslovne sastanke

Sharp/NEC Hibrid dani kompetencije su najveći industrijski sastanak integratora savremenih audio-video tehnologija i tržišta soba za sastanke. Ove godine učesnici će imati izbor: da li će prisustvovati konferenciji uživo ili će učestvovati u online verziji. Bez obzira na formu, svaki učesnik će učestvovati u demonstracijama opreme i praktičnim radionicama i prisustvovati predavanjima. Učesnici će na licu mesta posetiti bogato EKSPO područje, sa njima će se upoznati i udaljeni učesnici. Na dnevnom redu ovog izdanja značajno će se smanjiti deo predavanja u korist što većeg broja demonstracija i radionica uživo i mogućnosti umrežavanja.

Sharp/NEC konferencija odlična je prilika za povećanje saradnje i rasprave o poslovnim planovima za budućnost. Svi smo željni poslovnih sastanaka i razgovora licem u lice – a to je upravo ono što će konferencija pružiti. Program ovogodišnjeg izdanja pruža još više vremena za ovakve sastanke.

Trenutno izdanje Sharp/NEC dani kompetencije je već 12. konferencija. Prva obuka ovog tipa privukla je nekoliko desetina ljudi, sledeća preko 100, a dugi niz godina događaj je posetilo 250-350 profesionalaca iz cele Poljske. Prošle godine konferencija se odvijala potpuno onilne i okupila je 450 učesnika.

Pročitajte i:  NEC i Facebook razvijaju polupetabitni kabl

Izvor: SHARP/NEC

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.