ePlaneta

Nemački lanac Saturn izbacio cene i tačan datum lansiranja Google Pixel 6

Nemački maloprodajni lanac elektronike – Saturn – objavio je cenu i druge, do sada nedostupne detalje o Pixel 6 i Pixel 6 Pro telefonima, među kojima je i datum kada će se telefoni naći u prodaji. Iako sam Google nije objavio informacije o cenama i datumu isporuke, nemački trgovac jeste.

PCPress.rs Image

Koliko će koštati?

Google Pixel 6 biće premijerno predstavljen 19. oktobra. Kompanija Google nagovestila je neke karakteristike Pixel 6 i Pixel 6 pro telefona, međutim, nije objavila cenu, niti datum isporuke telefona.

Prema informacijama do kojih je na MyDealz.de došao soniccity, Saturn će lansirati Pixel 6 za 649 evra i ta će cena važiti za celu Evrozonu.

PCPress.rs Image

Trgovac će prihvatati narudžbine od 19. do 27. oktobra i u tom je periodu, navodno, Google obezbedio odlične bonuse za kupce. Na primer, gratis “Bose Noice Cancelling headphones 700” slušalice, koje na Amazonu koštaju 379 dolara. Google je, prošle godine, sličnu ponudu imao i za Pixel 4a (5G) i Pixel 5.

Na sve ovo, Saturn ističe da Pixel 6 podrazumeva opciju autentifikacije putem prepoznavanja lica, što Pixel-u 5 nedostaje.

Izvor: notebookcheck

Facebook komentari:
SBB