Net++ technology dobio Symantec priznanje kao najposvećeniji partner u regionu

Austrija, Nassfeld – Symantec Partner’s event – 17. Februar 2011 –  Preduzeće Net++ technology iz Beograda, proglašeno je za najposvećenijeg Symantec partnera  u Jugoistočnoj Evropi i Mađarskoj (SEEHR) za fiskalnu 2011. godinu (Most dedicated Symantec branded partner in SEEHR / FY11) od strane Symantec korporacije.

PCPress.rs ImagePrestižno piznanje firmi Net++ technology za posvećenost u radu, kontinuiranu edukaciju i tehničko usavršavanje i za pokazane najbolje rezultate u prodaji i implementaciji Symantec proizvoda uručeno je na partnerskoj konferenciji u Nassfeldu u Austriji, na kojoj je učestvovalo preko 30 Symantec partnera iz regiona Jugoistočne Evrope i Mađarske.
Preduzeće Net++ technology d.o.o. osnovano je 2002. godine. Vrlo brzo, krajem 2002.g. zauzima  jasan fokus i specijalizaciju ka informatičkoj sigurnosti, sigurnosti računarskih sistema i mreža, upravljanju sistemima i serverima i zaštiti podataka. Od 2006. godine prepoznaje i virtualizaciju kao koncept vredan pažnje, što se potvrđuje zadnjih nekoliko godina i na našem tržištu.

Više od 7 godina je Symantec Gold partner sa najviše sertifikata (kako tehničkih, tako i prodajnih) za implementaciju Symantec proizvoda, počev od antivirus i backup rešenja, preko rešenja za arhiviranje podataka i mail-ova, high-availability i disaster-recovery rešenja, data loss prevention i rešenja za enkripciju podataka. Pored implementacije, prodaje i podrške, Net++ technology organizuje i obuku administratora za korišćenje Symantec proizvoda.
Net++ technology je i autorizovani Symantec Technical Assistance Partner, što korisnicima garantuje visok nivo usluge i direktan pristup najvišem nivou Symantec podrške – što omogućava brzo i efikasno rešenje svakog problema.

Pročitajte i:  Ovaj lukavi zlonamerni softver vreba u vašim sistemima pre nego što napadne

Symantec je vodeći svetski proizvođač rešenja za sigurnost, storage i upravljanje ITC sistemima koja pomažu korisnicima i organizacijama da bezbedno i efikasno posluju u današnjem okruženju koje pokreću digitalne informacije. Symantec softver i usluge pružaju najviši stepen zaštite, kompletnosti i efikasnosti, pružajući sigurnost bez obzira na način na koji se informacije smeštaju ili koriste. Više informacija o Symantec-u možete saznati na www.symantec.com.

Izvor: Net++ technology

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,