NetApp Day 2020: Originalni podaci menjaju svet

U organizaciji kompanije ALEF – generalnog distributera NetApp rešenja, marta u hotelu Mona Plaza u Beogradu održava se NetApp Day. Konferencija će biti posvećena načinima, rešenjima i praktičnim primerima putem kojih originalni podaci menjaju svet.

PCPress.rs Image

NetApp je svetski lider u oblasti skladištenja i upravljanja podacima sa uvek inovativnim pristupima i dovoljno efikasnom, fleksibilnom i pouzdanom storage arhitekturom s visokim stepenom integracije i mogućnošću skaliranja sistema. S obzirom na visok stepen integracije NetApp rešenja, konferencija NetApp Day 2020 u Beogradu, biće izvanredna prilika da se predstave inovativne studije slučaja i rešenja s relevantnim partnerima kao što su: VMware, Microsoft, Veeam ili Pro Lion.

Cilj događaja je da se prikažu najnovije NetApp tehnologije koje olakšavaju put ka hibridnom cloud‑u ili pomažu u određivanju smera oblikovanja digitalne strategije koja ispunjava viziju organizacije za sve promene koje donosi digitalna transformacija i Četvrta industrijska revolucija.

U okviru generalne sesije konferencije, u uvodnim predavanjima učesnici će imati priliku da čuju prezentacije istaknutih lidera, kao što su: Matt Watts, NetApp EMEA CTO, Thomas Kaiser, NetApp Partner Director EMEA, Petar Kos, NetApp Channel Sales Lead EMEA ili Thomas Herrmann, Business Development Manager EMEA. Drugi deo programa biće podeljen u nekoliko tehničkih tematskih celina gde će biti predstavljeno puno kvalitetnog sadržaja, kao i odličan izbor predavača i novosti u vezi sa SAP‑om, Microsoft‑om, VMware‑ om ili Veeam‑om.

Na pauzama učesnici mogu da se upoznaju s proizvodima ili uslugama NetApp partnera ili da direktno razgovaraju sa svim predavačima konferencije. Više informacija o samom događaju pogledajte na sajtu.

Izvor: ALEF.rs

Facebook komentari:

Tagovi: ,