BIZIT Seminar

Netflix lansira igru Exploding Kittens

Netflixov  Exploding Kittens — The Game, novi mobilni naslov zasnovan na popularnoj kartaškoj igri, biće dostupan besplatno za Netflix pretplatnike 31. maja, objavila je kompanija tokom prošle nedelje. Nova igra će biti drugačija verzija od one koja je već dostupna u App Store-u i Google Play-u, a pri lansiranju će imati dve ekskluzivne kartice. U nastavku, Netflix planira da doda kartice zasnovane na predstojećoj animiranoj seriji koja će se pojaviti na servisu 2023. godine.

PCPress.rs Image

U najavi još ekskluzivnih igara

Netflix je takođe otkrio tri dodatne mobilne igre koje će sve biti dostupne u utorak kao deo rastuće biblioteke mobilnih naslova usluge: Moonlighter, Townsmen — A Kingdom Rebuilt i Dragon Up. Kada sva četiri naslova budu objavljena, Netflix će računati 22 igre kao deo svog kataloga. Kompanija je prvi put pokrenula svoju inicijativu za mobilne igre početkom novembra na Androidu i iOS-u nedelju dana kasnije, i od tada je stalno dodavala naslove u svom servisu. Netflix je takođe kupio nekoliko studija, uključujući Oxenfree, koji je radio na igri Night School.

Pročitajte i:  Netflix smanjio cene paketa u više od 30 zemalja

Netflix prolazi kroz prilično težak period pošto je prijavio gubitak pretplatnika po prvi put u više od decenije, a nedavno je otpustio i određen broj zaposlenih u SAD-u.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: