Netflix otvara Netflix House zabavne komplekse u Pensilvaniji

Netflix je najavio da će prve inkarnacije svog Netflix House zabavnog kompleksa biti otvorene u Pensilvaniji. Netflixov blog Tudum objavio je saopštenje u utorak ujutro, zajedno sa umetničkim prikazom jedne od lokacija. Oba kompleksa će biti otvorena sledeće godine.

PCPress.rs Image

Netflix House: Nova dimenzija zabave

Netflix House je prvi pokušaj streaming giganta da se upusti u fizičku maloprodaju. Lokacije u Pensilvaniji će ponuditi restoran, live događaje i interaktivne setove i iskustva bazirana na nekim od najpopularnijih Netflixovih serija i filmova.

Interaktivna iskustva i nezaboravni trenuci

“Doživljajno zabavno mesto” će omogućiti obožavaocima serija kao što su Bridgerton, Money Heist, Stranger Things i Squid Game da interaguju sa nekim od najikonografskih scena i setova. Najava obećava da gosti mogu raditi stvari poput “plesanja valcera sa svojim partnerom uz orkestralnu obradu pesme Taylor Swift na replici seta Bridgerton.” Zatim možete ući u drugu oblast Netflix House-a i “takmičiti se u izazovu Stakleni most iz Squid Game,” verovatno bez doživljavanja stvarne smrti na kraju.

Prodavnica sa specijalnim suvenirima

Naravno, nijedno iskustvo visoke konceptualne zabave nije potpuno bez obavezne posete prodavnici suvenira. Možete kupiti specijalne proizvode kao što su Hellfire Club majica, kopija društvene igre The Queen’s Gambit ili šolja sa natpisom “Preživeo sam igru smrti bogataša” iz Squid Game.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *