Netflix ponovo o Sonic 3D serijalu

Još u decembru, Netflix je objavio na Twitteru informacije o predstojećoj 3D animiranoj seriji Sonic the Hedgehog. Od tada nismo ništa čuli, jer je ubrzo nakon objave ovaj tvit obrisan. Međutim, Netflix, Sega i WildBrain su zvanično pre nekoliko dana najavili Sonic Prime, koji treba da stigne 2022. godine. Imaće 24 epizode, a još uvek nije jasno da li će to biti samo početak ili ceo serijal.

PCPress.rs Image

Serija namenjena svim fanovima Sonica

U saopštenju se navodi da je serija namenjena deci, porodicama i dugogodišnjim fanovima, zato ne očekujte žestoko, nasilno ponovno pokretanje sistema Sonic. Zapravo, fokusiran je na uzrast od 6 do 11 godina, mada se čini verovatno da će ga stariji obožavaoci verovatno gledati sa radošću.

Trenutno ne znamo mnogo više o emisiji, ali s obzirom na činjenicu da je film Sonic od pre godinu dana bio iznenađujuće dobar, moguće je da WildBrain i Man of Action mogu izraditi sadržaj koji će imati sličan uspeh. Zaista, Sonic-ove avanture možda najbolje odgovaraju naletima zabave kratkog oblika, ali moraćemo sačekati još godinu dana da bismo to saznali.

Pročitajte i:  The Witcher: Netflix i povratak u kadu

Izvor: Engadget

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,