BIZIT 2022

Nintendo najavio Labo VR paket za Switch

Nintendo stupa na polje virtuelne realnosti, ali ne onako kao što bi većina korisnika očekivala – preko skupih dodataka i gotovih uređaja, već se VR momenat javlja u sklopu „uradi sam“ Labo paketa koji Nintendo Switch pretvara u paket sa elementima virtuelne realnosti.

PCPress.rs Image

Kao i u prethodnim Labo paketima i u ovom je korisnicima ponuđeno nekoliko opcija između kojih mogu da biraju, a glavni VR paket, koji košta 79,99 dolara, uključuje šest različitih kartonskih setova, pa je tu set za VR naočare, oružje, kameru, i ono što najviše iskače iz ovog niza – slona, koji je, kako se pretpostavlja, glavni junak u procesu igranja. Kreatori ističu da su novim paketima želeli da pruže iskustva koja kod dece, ali i onih nešto starijih, ohrabruju interakcije između virtuelnog i stvarnog sveta.

Pored osnovnog tu je i paket koji može da se nabavi po nešto povoljnijoj ceni, a za 39,99 dolara, budući da u svom sastavu ima manje elemenata. Paketi uključuju i Labo softver, koji oblikuje igre, nudi uputstva „korak po korak“, te korisnicima omogućava kompletno „uradi sam iskustvo“, te uživanje u građenju sopstvenih Labo kreacija.

Pročitajte i:  YouTuber optužen za deljenje muzike iz Nintendo igara

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,