Nintendo smanjuje cenu Joy-Consa

Nintendo je odlučio da smanji cenu Joy-Consa u Sjedinjenim Američkim Državama. Počevši od 9. novembra, možete kupiti levi Neon Blue ili desni Neon Red Joy-Con za 40 dolara. Nije jasno da li će se popust primenjivati i na druge varijante boja.

PCPress.rs Image

Važna ušteda u vreme rasta gejming industrije

Otkako je Switch stigao 2017. godine, singl Joy-Con košta 50 dolara. Par kontrolera će vas sada stajati 80 dolara, tako da možete prilično uštedeti ako vam treba samo jedan od njih. Nintendo je nedavno objavio da smanjuje cene i u Japanu. Od 6. novembra, solo Joy-Con tamo će koštati oko 36 dolara. Jedan Joy-Con bi mogao biti koristan ljudima koji žele da igraju igre sa više ljudi u svom domaćinstvu. Potreban vam je samo jedan kontroler da biste reprodukovali određene naslove za više igrača, kao što su Overcooked 2 i Mario Kart 8 Deluxe.

Ako biste više voleli da se držite Nintendovih kontrolora za Switch, umesto da se odlučite za third-party, ovo je dobrodošla promena. Nintendo je do sada besplatno popravljao kontrolere, ali postoje i višestruke tužbe protiv kompanije kako ovi kontroleri nisu bili 100% ispravni u mnogo slučajeva.

Pročitajte i:  Nintendo Switch obara rekord u Japanu star 33 godine

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: