Top50 Glas publike

Noć muzeja: U razgledanje i uz MOBI kartu

Pored ostalih načina, karte za ovogodišnju Noć Muzeja možete da nabavite i preko MOBI servisa Telekoma Srbije. Dovoljno je da u SMS poruku ukucate šifru NM, zatim razmak i broj karata koji želite. Cena pojedinačne karte je 50 dinara + PDV, a karte ćete dobiti kao poruke na mobilini telefon.

Telekom-NocMuzeja Prodaja karata, za sedmu Noć muzeja, koja se 15. maja održava u Beogradu, počela je 3. maja  a svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti na Bilet servisu . Ulaznice se prodaju po ceni od 300 dinara  a na dan manifestacije mogu se kupiti i na samim lokacijama. Jedna karta važi za sve lokacije u gradu.

Karte se mogu naručiti i preko MOBI servisa  slanjem sms poruke na broj 5000. Potrebno je poslati tekst NM (razmak) broj karata  a MOBI karte dobićete direktno na mobilni telefon u obliku bar koda ili numeričke šifre. Potrebno je da se poruka sačuva i da ponesete mobilni telefon sa sobom kao potvrdu. MOBI-Karte se očitavaju kod operatera na ulazima beogradskih muzeja, a cena usluge je 50 dinara +PDV . Cena servisne je ista bez obzira da li kupujete jednu ili dve karte.

Ove godine omogućena je i dostava karata na kućnu adresu posredstvom kurirske službe.  Potrebno je pozvati broj telefona  011 2124 231 ili poslati e-mail sa osnovnim podacima (ime i prezime, adresa, kontakt telefon, broj karata) na info@makart.rs .  Uz cenu karata plaća se i dostava 110 din + PDV bez obzira na broj poručenih karata, a minimum je dve.

Kako bi bez guzve posetioci obišli više od 70 lokacija, na sajtu www.nocmuzeja.rs  postoji servis MOJA STAZA, za laksi odabir lokacija. Upotrebom ovog servisa posetiocima se pruža mogućnost da sami organizuju svoju muzejsku avanturu onako kako im najviše odgovara.

Noć muzeja

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,