Zebra

Nokia X3: Dobar telefon, pristupačna cena

Nokia_X3_touch and type_1 Nokia X3 je novi telefon koji donosi ultra tanki dizajn sa jedinstvenom kombinacijom ekrana osetljivog na dodir i standardne tastature sa 12 tastera. Kao prvi telefon nove serije “Touch and Type” (“dodirni i piši”) Nokia X3 omogućuje brzo dodirivanje svetlog ekrana osetljivog na dodir, ali i korišćenje standardne tastature za brzo pisanje poruka i brzo pozivanje. Očekujući da se u prodaji pojavi tokom trećeg kvartala, Nokia X3 će imati maloprodajnu cenu od približno 125€, bez taksi i poreza.

“Inovacije nisu namenjene samo segmentu vrhunskih telefona i Nokia X3 je odličan primer kako se nova vrednost može približiti korisnicima po prihvatljivoj i ceni” kazala je Mary McDowell, izvršni potpredsednik odeljenja za mobilne telefone kompanije Nokia.

“Sa Nokia X3 telefonom korisnicima nudimo ono najbolje što nude do sada dva odvojena tipa uređaja; kroz kombinovanje ekrana osetljivog na dodir i numeričke tastature u uređaju po sasvim prihvatljivoj ceni. Ponudili smo korisnicima veći ekran sa jasnim ikonicama, menijima i tekstom, a zadržali ključne tastere poput onih za slanje ili prekidanje poziva, kao i za ulazak u važne linkove poput muzike ili sms poruka” dodala je ona.

Pročitajte i:  Motorola predstavila G10 i G30 pametne telefone

„Zamislili smo Nokia X3 model kao telefon sa ekranom osetljivim na dodir i tastaturom, jer je pisanje poruka preko tastature idealno za pisanje SMS poruka kao i za i socijalne mreže gde je potreban brz i čest unos, dok je pisanje na ekranu osetljivom na dodir idealno za stvari poput podešavanja alarma, jednostavijeg pretraživanja interneta i upravljanje aplikacijama poput muzike i igara.“

Sa elegantnim i modernim dizajnom, ovaj telefon je sa svojih 9,6 mm među najtanjim Nokia telefonima ikada i lako staje u torbu ili džep. Izgledom ga izdvaja i brušeni aluminijumski poklopac koji je dostupan u pet zanimljivih boja, dizajniranih tako da se uklope sa bilo kojom odevnom kombinacijom ili raspoloženjem.

Uprkos svojoj veličini, Nokia X3 je bogata karakteristikama kao što su 3G, WLAN, muzički plejer i FM radio. Zaljubljenici u fotografiju i društvene mreže uživaće u kameri od 5 mega piksela sa 4X digitalnim zumom koja može snimati kako fotografije, tako i duži film.

Laganim prelaskom preko ekrana osetljivog na dodir, korisnici mogu lako pretraživati internet i pristupiti obilju sadržaja kao što su hiljade aplikacija dostupnih u Ovi Store servisu. Na pojedinim tržištima, novi telefon će biti dostupan i sa OviMusic Unlimited opcijom koja korisniku omogućuje pristup gotovo neograničenom broju najnovijih muzičkih hitova koji se mogu čuvati na memorijskoj kartici od 16GB.

Pročitajte i:  Šta sve možete da radite sa baterijom kapaciteta 5.000mAh na Motorola telefonima

Više informacija na http://events.nokia.com/touchandtype/ i http://www.youtube.com/watch?v=zmqf_nktDag

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,