BIZIT 2022

Nominujte se za Forbes-ovu listu najboljih cloud kompanija u 2018.

Nominacije za treću godišnju listu Forbes Cloud 100 su otvorene, omogućavajući najboljim svetskim kompanijama iz oblasti cloud computing-a i up-and-comers da dobiju priznanje za liderstvo u jednoj od najžešćih tech oblasti. Otvoren samo za privatne kompanije, Cloud 100 poziva startap kompanije koje su zahvaljujući investitorima vredne preko 1 miliona dolara i startapove koji su se samostalno razvili, koje se bave infrastrukturom do aplikacija za rad, finansijskim softverom do bezbednosti.

PCPress.rs Image

Pridruženju Cloud 100-u dobro se pokazalo za kompanije sa liste. Predvođeni Dropbox-om, DocuSign i MongoDB, u poslednjih nekoliko meseci preko deset kompanija sa liste 2017. našlo se na berzi. Nekoliko drugih je kupljeno za visoke iznose, kao što je Flatiron Health. I mnoge druge firme su dobile značajna finansijska sredstva nakon pojavljivanja na listi Cloud 100-a. Mlađe kompanije “Rising Stars” kompanije Cloud 100, takođe su pokazale snažan zamah, kao što su Front, Shippo, Textio i Zapier.

Po treći put, Forbes se udružuje sa partnerima Bessemer Venture Partners i event partnerom Salesforce Ventures da sastave listu i organizuju dodelu nagrada pobednicima, 12. septembra. Svako može da nominuje kompaniju za The Cloud 100 putem Forbes web stranice, thecloud100.com. Od kandidata se traži da popune nekoliko ključnih stavki, od vrednosti kompanije, prihoda i rasta. Ovi rezultati će biti kompletirani u sumarni brojčani rezultat pripremljen za panel sudija, nekoliko desetina vodećih svetskih izvršnih menadžera cloud kompanija. Sudije će uzeti u obzir te ocene, kao i veličinu kompanije, kulturu i potencijal tržišta kako bi formirali (ali ne krajnjem) rang listu. (Više o metodologiji liste možete da pročitate na sajtu FAQ).

Za kompanije u koje investirano manje od 20 miliona dolara, lista “Rising Stars” biće najbolji način da se probiju na listu Cloud 100. Kompanije koje ispunjavaju uslove za tu listu automatski se unose kada popune glavnu listu. Nominacije za The Cloud 100 za 2018. otvorena je do petka, 29. juna. Dakle, ne gubite vreme da prijavite ili podstaknete vaše prijatelje u “cloud-u” da se prijave I upišu se među najbolje s najboljima u tech.

Izvor: Forbes

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , , ,