TrendMicro

Nothing želi da zameni Apple?

Karl Pei želi da unese promene u narativu pametnih telefona. Da li je to moguće?

PCPress.rs Image

Novi inovator

Karl Pei insistira da su inovacije pametnih telefona mrtve i da Nothing neće uzdrmati u tom smeru ništa svojom pojavom. Ali u isto vreme želi da postane alternativa Apple telefonima. Da li je to moguće? Pojava Huawei pa i Xiaomi je izazvala neku promenu na tržištu ali nisu uspeli da zamene niti se dovoljno približe Apple telefonima. Sa druge strane, ko je verovao da Nokia ili Motorola mogu da nestanu? Gde je LG?

Nije nemoguće da Nothing postane alternativa. Google to pokušava već neko vreme ali bezuspešno. Bilo kako bilo iPAD, iPhone pa čak i Apple Watch su za sada ispred svih drugih. Osim kvaliteta uređaja, Apple je za sada najbolji i prema uslugama koje pruža svojim korisnicima. Sa druge strane, tinejdžeri su protiv napuštanja plavih balona.

Kada korisnik jednom počne da koristi Apple ostaje njihov u buduće. Teško se sa iPhone prelazi na Android. Prema tome teško je zamisliti da Nothing može da postane novi super star. Prema najavama Karl Pei-a nije jasno na osnovu čega ima stav da može da parira ili zameni Apple. U svakom slučaju treba ostati otvoren za promene barem dok se ne pojavi na tržištu.

Pročitajte i:  Apple želi da zameni frazu „Hej Siri“ za „Siri“

Izvor: Indianexpress

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,