Nova ažuriranja Google mapa dostupna za Android i Android Auto

Google je najavio nekoliko novih funkcija Google Maps u poslednjih par nedelja, a nova runda ispravki koja je objavljena ove nedelje trebalo bi da otvori put za njihovo uvođenje.

PCPress.rs Image

Nove funkcije za Google Maps

Prva nova verzija koja je objavljena 10. novembra za stabilni kanal kao verzija 10.53.2, dok je dva dana kasnije Google konačno objavio verziju 10.54.0 Google Maps. 13. novembra je kompanija na kraju isporučila Google Maps 10.54.1, malu reviziju prethodnog izdanja, kao i 10.55 beta, što je prva testna verzija. Google ne samo da je objavio manja ažuriranja, koja bi najverovatnije trebalo da tu i tamo isprave male greške, već i značajnija izdanja koja su verovatno otvorila put za veće promene.

Pored dodatnih informacija, kao što su nivo zauzetosti određene lokacije, poboljšanja dark moda i poboljšanja AR navigacije, Google Maps bi takođe trebalo da dobiju veliku novu funkciju za one koji koriste aplikaciju za navigaciju. Sa Google mapama u osnovi svega, ovaj režim vožnje trebao bi posebno pružiti korisnicima pogodnije iskustvo za volanom, nudeći pristup jednim dodirom ključnim funkcijama poput telefonskih poziva, muzičkih aplikacija, poruka i Google Assistant-a.

Pročitajte i:  Ažuriranje Google mapa moglo bi znatno olakšati planiranje putovanja

Drugim rečima, to je manje-više Android Auto inspirisano ažuriranje za Google Maps koje bi na kraju poslužilo kao potpuna zamena na telefonu. Najnovija ažuriranja Google mapa možete da preuzmete iz Google Play prodavnice ili pomoću stand-alone APK instalera.

Izvor: Autoevolution

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: