ASUS ROG Flow

Nova Battlefield igra neće izaći do sredine 2021. godine

Battlefield serijal bio je prilično redovan prethodnih godina: “Battlefield 3 (2011. godine), Battlefield 4  (2013. godine), Hardline (2015.godine), Battlefield 1 (2016.godine) i Battlefield 5 (2018.godine). Do sledećeg dela ipak ćemo čekati malo duže. Kako je CEO Andrew Wilson rekao investitorima, igre neće biti do drugog dela EA-ove fiskalne 2022. godine, koja počinje 01. Aprila 2021. godine.

battlefield

Takva odluka donesena je zbog više faktora od kojih je jedan da EA još nije završio sa Battlefield-om 5. Uspeh igre Apex Legends takođe je bio jedan od faktora koji je uticao na to da igra koja je izlazila u kontinuitetu na neke dve godine, ovaj puta sačeka malo duže.

Na žalost, još jedna pucačina EA-a koja je postala hit, ostaje za sada na čekanju, a u pitanju je Titanfall 3 koji bi prema trenutnim informacijama mogao da se dogodi u nekom trenutku u budućnosti. Međutim, razvojni timovi ovo izdavača sada su toliko fokusirani na Apex koji je zvezda u usponu da će ostale igre tog žanra morati malo da sačekaju.

titanfall-2-yellow-titan

Ono što je najbitnije jeste da su iz ove kompanije ipak obećali da neće u potpunosti zaboraviti na Titanfall jer u pitanju serijal koji se pokazao kao veoma voljen od strane publike.

Izvor: pcgamer

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , , , ,