Nova funkcija Microsoft Edge rešava jedan od najčešćih problema sa browserom

Microsoft navodno radi na novoj funkciji u Microsoft Edge-u koja će omogućiti korisnicima browsera da pretražuju po trenutno otvorenim tabovima.

PCPress.rs Image

Nova funkcija će omogućiti da otvoreni tabovi mogu da se pretražuju

Iako softverski gigant tek treba da zvanično objavi ovu funkciju, korisnik Leo Varela je uspeo da je omogući u februaru i vodio je računa o napretku koji je Microsoft ostvario u implementaciji u Edge-u. Očigledno, Edgeova nova funkcija „Search tabs“ bila je u razvoju mesecima i sada je u ranoj fazi testiranja. Microsoft je dodao novu stavku „Search tabs“ u Tab actions meni u Edge Canary. Za one koji nisu upoznati, Tab actions meni može se koristiti u Edgeu za isključivanje vertikalnih tabova, pristup nedavno zatvorenim tabovima i dodavanje svih tabova u Collections.

Klikom na Search tabs, otvara se iskačući meni u sredini browsera. Međutim, pošto se ova funkcija još uvek testira i još uvek nije zvanično najavljena, njena funkcionalnost bi se mogla promeniti po objavljivanju. Microsoft nastavlja da dodaje nove funkcije i funkcionalnosti Edge-u kako bi povećao produktivnost korisnika svog browsera. Dok su vertikalni tabovi učinili navigaciju otvorenim tabovima jednostavnijim, tabovi za pretraživanje će olakšati pronalaženje određenog sadržaja unutar tih tabova.

Pročitajte i:  Microsoft testira Super-Duper Secure Mode za Edge

Izvor: Techradar

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.